torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4 - Videopostaus



Koska kuvaajana toiminut avusti mua myös muissa puuhissa, niin videota ei tosiaan ole paljoa. Niin ja ajattelin vähän selittää asioita nyt tekstilläkin, koska tosta videosta ei siis asia käy ilmi. :D Tallille ajaessa nähtiin hevosta talutettavan siinä tien vieressä ja heitin ihan läpällä että "toi on varmaan Auda!", mutta se osottautuikin siis oikeasti Audaksi. Sillä oli mua ennen mennyt joku maastossa ja Audapa oli päättänyt ruveta pomppimaan ja ratsastaja oli sitten jäänyt matkasta. Noh, Audan tsekkaus (kaikki oli kunnossa), ratsastaja tallille (oli jäänyt aika kauaskin itse asiassa, mutta hänkin onneksi kunnossa) ja sitten menin ite suoraan siitä ratsastamaan. Vähän erikoisempi tapahtuma, onneksi ei ollut kenellekään käynyt huonosti. Ratsastaessa Auda meni ihan normaalisti, eli ei jäänyt sillekään päälle mitään jännitystä tms. Huh!

Mutta niin, haittasiko vaikka oli näin lyhyt? Haluaisitteko joskus vähän paremmin selostetun, pidemmän videopostauksen?

16 kommenttia:

  1. kuinka pitkä matka sulta on audalle ? :) niiku kilometrein tai ajallisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kilometreinä vähän päälle 40km, ajallisesti menee autolla jotain puoli tuntia. aika kaukanahan se on :D

      Poista
    2. Ei toi kyllä kaukana ole.. :D

      Poista
    3. No autottomalle ihmiselle, kun bussit ei kulje ja bensakuluihin menee sitten tietenkin oma rahansa.. :/ Ja matkahan kestää noin vähän aikaa sen takia, että matkan pääsee lähes kokonaan motarilla

      Poista
  2. Mua ei haitannut ollenkaan tuo videon lyhyys, mutta paremmin selostettu olisi voinut olla ja teitenkin mitä pidempi sitä parempi! (:

    VastaaPoista
  3. eri kiva tää ! itse ainakin fiilaan tällaisia kovasti enemmän kuin niitä 16 minuutin "noniin, tässä puhdistan saappaani kärkeä" - selostusvideoita (----:

    VastaaPoista
  4. Tää oli must just kiva ja ei haitannu vaik oli tällei vähä lyhyempi! Ei toki pidempikää haittais ;)

    VastaaPoista
  5. oletko saksalainen? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En :D Kännykkä saksaks ihan huvin vuoksi, vaihtelen aina kieliä, sillon oppii oikeesti paljon ! Jos siis sitä mietit :D

      Poista
  6. Kiva video :) teidän meno on tosi tasaisen näköistä!

    VastaaPoista
  7. kamalassa paikassa toi satula! :D tää oli kyllä kiva, näki vähän tota talliympäristöäkin yms :)

    VastaaPoista

comments ? c: