tiistai 2. joulukuuta 2014

Luukku 2 - Joululahjaideoita

Klassinen postaus, mutta jokainenhan sitä miettii aina joulunkynnyksellä, että mitä sitä nyt ostaisi? Teresan blogista löytyy myös ohjeita itsetehtäviin lahjoihin, jos olette käsityöihmisiä!

lahjaa

Leffaliput - Klassinen lahjaidea, joka sopii kaikenikäisille; varsin toimiva ja kiva lahja!
Kirjoja - Käy ihan kaikille ikäluokille, kannattaa vaan valita kirja sitten henkilön mukaan, ehkä tiedustella etukäteen, millaisista kirjoista henkilö tykkää
Lahjakortit - Tässä taas tämmöinen perinteinen idea, mutta kukaan on tuskin harmissaan lahjakortista
Hajuvesi/body mist - Takuuvarma suosikki!
Persoonallinen muki - Joko niin, että ostaa tyhjän mukin ja itse kirjailee siihen mitä haluaa, tai sitten jonkun mukin, joka jollain tavoin kuvastaa lahjansaajaa. Mukin sisälle voi laittaa sitten vaikkapa tällaisen huippuhyvän kaakaon ohjeen;

Maitoa
Fazerin sinistä suklaata
Vanilja/vaniliinisokeria
(Kermavaahtoa tms)

Keittä kattilassa maitoa
Lisää Fazerin sinistä (toimii varmaan muillakin suklailla, omasta mielestäni tämä fazerin sininen oli tosi hyvää) palasina joukkoon. Kahteen kupilliseen menee about neljä riviä, jos haluaa paksumpaa/makeampaa, niin enemmän, jos taas ei, niin vähän vähemmän. Soveltakaa oman makunne mukaan!
Anna lopuksi porista sen verran kauan, että pintaan tulee vaalea kerros
Lisää pikku lusikallinen vanilja/vanilliinisokeria
Kaada mukiin ja laita vaikka kermavaahtoa päälle!

Suklaata - Mikä sen kivempaa, kun saada lahjaksi omaa lempisuklaata (kenties jonkun nätin kortin ja itsetehtyjen villasukkien kera?)

Selviytymispaketti - Tässä ideana siis kerätä pieni laatikollinen tarpeellisia tavaroita jollekin tietylle henkilölle, tavarat tietenkin mietitään tarpeen mukaan. Heppaihmiselle mukaan voi tunkea vaikka ratsastussukat, kun taas keittiössä viihtyvälle uunikintaat. Muita ideoita on laittaa vaikka tapaturma-alttiille ihmiselle laastareita, yleisesti vain purkkaa, suihkugeeliä yms. Keksi itse!

Juomapullo - Urheilevalle ihmiselle juomapullot tulevat aina tarpeeseen, joten sellaisen ostamisesta on ainakin hyötyä

Suloinen koriste-esine - Kuten vaikka lasiset pienet kaniinit. Keksi omaperäinen tarina esineen taakse, tai mieti, mitä sinulle tulee mieleen siitä ihmisestä, kelle olet lahjaa ostamassa. Onko hän suloinen jänöjussi vai kenties villimpi kissaeläin?

Saippuoita - Helppo lahja, joka tulee aina käyttöön!

Kaunis koru - Kuten esimerkiksi kuvassa näkyvä Guessin koru. Mielellään siis joku laadukkaaampi koru, ja sellainen, josta uskot lahjansaajan pitävän. Korut kuuluvat jokaisen naisen perusasustevalikoimaan, joten nekään tuskin menevät hukkaan. 

Perusvinkkinä siis lähinnä: Osta jotain tarpeellista, jotain jolle tulee käyttöä!

Oletteko tekin niitä, jotka tuskailevat kaupan hyllyjen välissä ikuisuuksia pohtiessaan, mitä ostaa lahjaksi? Jakakaa toki omiakin ideoitanne tuonne kommenttiboksiin!

3 kommenttia:

comments ? c: