torstai 17. huhtikuuta 2014

Uutta ulkoasua & kyselyä teille lukijat

Väkersin nyt uuden bannerin vanhan tilalle, joka oli ollut jo pari kuukautta. Ensimmäinen kysymys: mitä pidätte tästä uudesta?

Sitten haluaisin tiedustella teiltä, että minkälainen postaustahti on hyvä? Nyt on tullut tässä lähiaikoina paljon postauksia putkeen. Onko se ollut ok, vai olisiko harvempi postaustahti parempi? Ja kuinka usein saisi teidän mielestä tulla erikoispostauksia? Kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, kerran kuussa vai harvemmin tai useammin? Jakakaa toki reippaasti mielipiteitä, olisi kiva kuulla! :)


20 kommenttia:

  1. tää ulkoasu ja varsinki banneri on iha sika hieno! ja must voi tulla postauksii vaik joka päivä heh ja erikoispostauksii vaik kerran kuussa? tai toki useemminki ois kiva lukee mutsiis ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva ulkoasu!
    Mun mielestäkin voisit postata vaikka joka päivä :D sanotaanko että sen verran kun sulla on inspiraatioo :) erikoispostauksia ois kiva lukee vaik pari kertaa kuussa :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva tää ulkoasu, varsinkin toi banneri! Tää postaustahti on mun mielestä hyvä :) (siis eihän se haittaiskaan vaikka tulis useemmin mut tää on sopiva ;D) Erikoispostauksii ois kiva lukee ehkä n. pari kertaa kuussa :)

    VastaaPoista
  4. tää ulkoasu o muute kiva, mut linkeist ei meinaa saada mitää selvää ton varjostukse takii ku se joteki blurraa ton tekstin ainaki mul:D tää tahti o hyvä eikä tosiaa haittaa vaik tulis useemminki!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo huomasin ton saman ja itse asias yritin pienentää sitä varjoo mut se ei oikee auttanu, saa nähä nyt mitä teen tolle :D ja ookei :)

      Poista
  5. toi banneri on sika hieno, vaik onki vähä sekava, siis mun mielestä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) juu, siitä tuli vähän tollanen sekava, mut.. :D

      Poista
  6. tosi hieno banneri ! mun mielestä tää postaustahti on tosi hyvä ja erikoispostauksiiki tulee just sopivasti :)

    VastaaPoista
  7. wauuu, teet tosi hienoja bannereita ! voisko sulta pyytää tilauksena ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ! oon melko laiska tekemään bannereita, joskus teen niitä tilauksena, joten voisinhan mä toki yrittää :)

      Poista
  8. Musta on kiva jos jokaisesta ratsastuskerrasta tulee postaus, eli sulta siis varmaan joku 3-4x viikossa niitä? Normi ridapostaukset on musta kivoimpia lukea :D

    VastaaPoista
  9. Just hyvä postaustahti, näit sun postauksii vois lukee vaikka kuinka usein ja ainaki kännykält tää ulkoasu näyttää kivalt! :D

    VastaaPoista
  10. Nää uus ulkka ja banneri ovat tosi kivat!! Ja postaustahti on mun mielestä nyt ihan sopiva :) Jaja niitä erikoispostauksia voisi tulla vaikka kerran kuussa tai kolmessa viikossa :D

    VastaaPoista

comments ? c: