lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20 - ronskikingi

Otsikossa näkyvä nimimerkkihän viittaa siis mun youtube-käyttäjään, jonka loin vuonna 2011. Ensimmäinen video on julkaistu 21.8.2011 ja se on vieläkin julkinen. :D Siitä lähtien videoita oon ladannut yhteensä 287, joista julkisia on 69. Tällä hetkellä kanavalla on edelleenkin subbaajia 200.



Kyseinen video on siis tehty kolme vuotta sitten, kun mulla oli käytössä Powerdirector 8, jonka ilmaiseksi netistä latasin. Sillä teinkin videoni pääsääntösesti itse asiassa viime vuoteen asti. Vasta 2013 sain Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0'n, jolla nykyäänkin kaikki koosteet tänne blogiin teen. Vegasilla en siis kerennyt kovin montaa videota tekemään, koska se videoiden tekeminenhän vähän loppui viime vuoden alkupuolella.



Videoita tein ahkerasti mm. Pinokkiosta, jolla tuolloin ratsastelin paljon, Iineksestä, jota hoidin, sekä vuokrahevosistani, jotka vaihtuivat pariin kertaan.



Jossain vaiheessa sitten aloin tekemään videoita erilaisista kisamatskuista, kun kierreltiin paljon kisoja kuvaamassa. Oma "tyylini" oli ehkä enemmän tommonen rauhallinen, en niinkään jaksanut väkertää niitä megaeffektisiä videoita. Vaikka niistä tosiaan pidin ehkä enemmän, mutta powerdirectorilla en mitään sen tyyppistä jaksanut vääntää. :D



Suosituimmiksi videoiksi, joissa on eniten peukkuja ja katselukertoja, ovat nousseet muistovideot Romeosta ja Iineksestä. Myös epäonnistumisvideot ovat saaneet paljon katselukertoja.



Mun kanavalta löytyy itse asiassa vaan viisi Vegasilla tehtyä (siis oikeasti editoitua) videota, joten hyötyä ollut siitäkin. :D No ei, on se kyllä sata kertaa kätevämpi ja kivempi! Viime vuoden lopussa julkaisin Silveristä videon, ja sen jälkeen onkin ollut vähän kuollutta siellä. Tänä vuonna olen julkaissut yhden jopa editoidun version Audasta, tuli vaan semmonen fiilis, kun löyty kiva musa ja matskuakin on melko monipuolisesti! Video jatkoi samaa "yksinkertaista ja rauhallista" linjaa.
 

Välillä tulee semmonen fiilis, että ai vitsi kun tekis mieli tehdä video, ja saatan sellaisen aloittaakin (musiikkejahan multa löytyisi vaikka muille jakaa, ennen kun se tuntui olevan se suurin ongelma), mutten koskaan niitä lopeta. Ehkä jossain vaiheessa jaksan taas yrittää? :)

Kuinka moni teistä oli aktiivinen youtuben käyttäjä? Mitä piditte postauksesta?

4 kommenttia:

  1. Mun mielest sun videot on tosi kivoja! Oli pakko kattoo nää vikat uusiks vaikka oon kaikki useempaan kertaan nähnytki. Toi Romeo oli kyllä niin ihana tukkajumala. :')

    VastaaPoista
  2. Uu hei kiva ku seki teit tämmösen! Tykkäsin kyl kaikist enite just noist rauhallisist videoist, harmi ku tää editointi ei oo kovi aiktiivist enää :((

    VastaaPoista

comments ? c: