maanantai 23. kesäkuuta 2014

Este-Jussi kuvailut

Seitsemän tuntia istuskelua sateisessa ja kylmässä säässä kuvaamassa kisoja. Onneksi hauska seura korvasi sentään kärsimykset! ;)

Nyt vihdoin kahdensadan kuvan ottamisen, yhdeksänkymmenen kuvan poistamisen ja sadan kuvan muokkaamisen jälkeen sain teille jonkinlaista materiaalia eilisistä HeWin järjestämistä Este-Jussi kilpailuista. Alun tuskailujen jälkeen löytyihän noista sitten kuitenkin julkaisukelpoisia kuvia ihan kiitettävä määrä. Jollain ihmeen keinolla onnistun aina saamaan tuolta Dumista hyviä kuvia, vaikka olisi millainen sää! Kuvasin siis luokkia 1, 2, ja 3, ennen kuin olin sen verran paleltumispisteessä, ettei enää kestänyt istua siellä, meidän hienosta majasta huolimatta, haha. Täältä löytyy kaikki kuvat, mikäli haluatte etsiä kuvia itsestänne/jostain tutusta. Saa kopioida, kunhan merkkaatte copyt. :)

IMG_0587
Nää kaks kuvaa (yllä ja alla olevat) oli mun mielestä hauska kombinaatio: perusradan ratsastus & uusintaradan ratsastus! :D
IMG_0589 IMG_0590
Tältä esteeltä oli kerta kaikkiaan mahdotonta saada kuva. Huomatkaa muuten alla oleva keltainen oranssi leppäkerttu kilpikonna ;) Oli vähän sanat solmussa ja aivot jäässä, joten kommunikointi ei oikein pelannut!

IMG_0599
Minkä takia kaikki kieltokuvat onnistuu aina parhaiten?

IMG_0608
Oon ihan rakastunu tähän hevoseen, se on ihana ! Kaiken lisäksi aika kuvauksellinen ;)

IMG_0625
Noppaeste :3

IMG_0638 
Suokkiluokan suokit oli aika sulosia myös, vaikken mikään suokkifani olekaan! Tältä esteeltä sai muuten tosi hyviä kuvia :)

IMG_0642
Tää kuva oli mun mielestä jotenkin hauska, tämmönen tilanne mutta samalla jotenkin onnistunut !

IMG_0658
Alastulokuvista tulee harvoin onnistuneita, mutta tää oli mun mielestä kyllä yksi sellainen: kuvana tietenkin tarkka, poni on söpösti ihan menossa korvat hörössä eteenpäin ja ratsastajan ilme kertoo sitten loput! :D

IMG_0680
Tää hevonen muistuttaa mun mielestä aika paljon edesmennyttä Dixietä, samanlainen väritys ja ruumiinrakenne, sekä hyppytyyli!

IMG_0700 IMG_0730
Lisää onnistuneita kuvia tältä esteeltä :)


IMG_0745
Kattokaa nyt, miten ihana kisatakki !!

IMG_0758
Meidän 'maja', kiinnitettiin siis Teresan sateenvarjo mun kaulahuivilla tuohon kaiteeseen kiinni (ja varmuudeksi vielä tuon satulahuovan, joka oli mun istuinalustana, tarralenkkiin) ja kääriydyttiin sen alla sitten vielä sadevarustuksiin. Tuolta oli hyvä kuvatakin! :D

Mitä piditte tämmösestä postauksesta kera kuvatekstien? :) Oliko joku muu tuolla kattelemassa, haittasiko teitä kelju sää?

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Tykkään yleensäkin paljon kaikista kuvapostauksista ja tässä oli vielä kivat kuvatekstit :D

    VastaaPoista
  2. Just hienoi kuvia oot saanu ja noi kuvatekstit oli kivoi!! Hahahah oli taas kyl nii fiksuja kuvaajii liikentees mut maja XDDD ♥

    VastaaPoista
  3. Kiva, kun jaksoit olla kuvaamassa huonommallakin kelillä ja tosi hienoja kuvia :) Saako sun ottamia kuvia julkaista blogissa (copyjen kera tietenkin)?

    VastaaPoista

comments ? c: