maanantai 30. joulukuuta 2013

Paluu hyppytaolta

Jes, pääsinpähän nyt pienoisen tauon jälkeen hyppäämäänkin. En oikeastaan edes ajatellut, että siitähän on jo kuukausi kun viimeksi olin hyppäämässä (kisat) ja itse asiassa estevalkassa olen viimeksi ollut elokuussa. Oli jo aikakin! Nyt ensi jaksossa mulla loppuu maanantaisin koulu puoli kolme, joten kerkeen sittenkin estevalkkaan!

Mutta siis tämän päivän tuntiin; ratsuksi sain Beethowenin? Kerran aikasemmin tosiaan olin sillä mennyt, mutta olin kyllä kuullut, että se hyppää hyvin! Niinhän se tosiaan hyppäsikin. Mentiin siis tosi yksinkertasia tehtäviä, pari kertaa kaarevaa linjaa ja sitten pituushalkasijalla olevaa sarjaa. Kavaleteilla Beethowen oli kiireinen ja meinasi rikkoa laukalle useampaankin otteeseen. Itse roikuin mukana (varsinkin videosta katsoen) suussa ja huhhuh miten kauhee näky...! Vaikkei esteet tuntuneet selkään yhtään sen erikoisemmilta, niin noi mun mukautumiset on kyllä sitä luokkaa että olis voinu olla vaikka vuoden hyppytauko.. :D

Image48 Image47 Image49

Kaarevalla oleva toinen este suju lähes joka kerta ihan sujuvasti, jos ei lasketa tuota yhtä kertaa, jonka videoltakin näette; en yhtään tiennyt olisiko pitänyt olla kevyessä istunnassa, keventää vai istua alas (koska se nosti laukan useammalla kerralla). Päätöksentekokyky huipussaan; valitsin alas istumisen parhaalla mahdollisella hetkellä ja heppa lähtikin sitten kaukaa kun minä roikuin suussa. Great. Mahtavaa Rondy.

Noo, siitä sitten keräsin itteni, eikä sen suurempia kommelluksia sattunutkaan saman tunnin aikana. Lopuksi tultiin vielä tuo kaareva ja sarja yhdistettynä, tää meni tosi sujuvasti. Beethowen hoiti oikeastaan kaiken, mä vaan seilailin kyydissä! Ihan hyvä hevosvalinta tälle estetunnille. :D Ihan kivaa oli!

Image50

Kuten näette, tavallisen tuntipostauksen tekstiä ei oikein tahdo sujua, joten tämän enempää puhelematta, videoon!

Ps. Huomasitte varmaan uuden kypärän, se olikin nyt ekaa kertaa testauksessa. ;)

14 kommenttia:

  1. oliks tänään normitunnit? :0 mut kivasti menitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ollut normitunteja, meidän valkka ja pari korvausta :) kiitos!

      Poista
  2. oo kiva postaus ja hieno toi kypärä!

    VastaaPoista
  3. oliks toi niinku heppa-poni estevalkka? :) ja jatkaks samassa ratsastusryhmäs helmikuus? ja Tää oli kiva postaus, videoa vois tosin olla enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis perjaatteessahan se on ponivalkka, mutta ku minä ja janika ollaan vähän niiku heppakokosia nii opettaja on luvannu et saadaa nyt mennä hevosilla, eli joo :D ja jatkan ainaki näillä näkymin! kiitos :)

      Poista
  4. Tää oli kiva postaus! Vilkuilin sitä sun kypärääs ain keskeltä ;)

    VastaaPoista
  5. jee kiva postaus againn ja hyvinhä teil meni! :))

    VastaaPoista
  6. nice helmet ;))) hienosti meette :)))

    VastaaPoista
  7. ai kuka muuki saaa mennä hevosel? :o kui ette mee heppavalkkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. janika ja eipä ole ehdotettu :D ja aion kyllä roikkua tossa valkassa vaa nii pitkää ku mahollista koska toi lauantaiaamuna yheksältä ei oikee houkuta...!

      Poista

comments ? c: