lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 21 | What's on my wishlist?

joululahjat
Joululahjatoivelista. Tänä vuonna se olikin yllättävän helppo rakentaa, ja aloinkin kirjoittamaan toiveita ylös jo marraskuun puolella!
1. Kepin kypärä. Uusi ratsastuskypärä olisi nyt toiveena ehdottomasti, koska se edellinen on ehkä pikkasen vähän enemmänkin kärsinyt ja oon hinkunut jo vähän aikaa uutta.
2. Kynsilakkoja. Oon tunnetusti ahkera tekemään erilaisia kynsiä (vaikka se onkin nyt lähiaikoina vähän jäänyt) ja varsinkin nuo Essien mageet kimallelakat olis kiva saada!
3. Leffalippuja. Näitä voisin saada vaikkapa kaksi neljän lipun pakettia, ei haittais yhtään! :D
4. Uusi puhelin. Oon jollain tosi mielenkiintosella tavalla onnistunut hajottamaan jopa ton samsung galaxy s kolmosen, (näytössä yks halkeama ja se ei lataudu enää nykyään kunnolla), joten uusi puhelin olis ihan kiva. Oon harkinnut kahta vaihtoehtoa; iPhone 5/5s tai sitten samsung galaxy s 4 (kuvassa). Muuten haluisin iPhonen, mutta must tuntuu et hajottaisin sen ekan päivän aikana, mut toisaalta toinen samsung tuntuis vähän tylsältä. Varsinkin kun noissa nyt ei taida olla oikein mitään eroa.
5. Suklaata. Ja erityisesti geishaa!
6. Aamutossut. Edelliset sain joskus muutama vuosi sitten, mutta ne on tässä vuosien saatossa käyneet aika pieniksi ja muutenkin vähän kulahtaneet joten uudet olis kivat.
7. Rappakalja -lautapeli. Tää vaikutti tosi hauskalta, kun luin noita ohjeita ja meillä on suvun kanssa tapana pelata jouluaattona aina jotain peliä, jos joku on saanut lahjaksi ja toi oli mun mielestä loistava vaihtoehto siihen. :D
8. Midnight memories -albumi. Tän ajattelin nyt pyytää joululahjaksi, koska en jaksanut tuhlata omia rahojani siihen sillon vähän aikaa sitten.
9. Leffoja. Katon usein kotonakin leffoja ja haluaisin ittelleni nää tän vuoden parhaimmat leffat, eli siis The City of Bones, We're the Millers, Now You See Me (lemppari!), The Host ja muutamia vielä, mitä tohon en laittanut, eli; Nälkäpelin osat 1 & 2 ja Thor The Dark World.

Näitä postauksia on nyt ollu tosi monella, mutta munkin täytyi toki tehdä! Mitäs piditte? :)

23 kommenttia:

  1. Ei kannata ottaa iphonee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toisaalta haluisin kokeilla sitä, mut tosiaan pelkään että mä kuitenki hajotan sen :D

      Poista
    2. mulla on eka Iphone nyt ja en kyllä ota enää samsungia :D ei ne mee yhtään sen helpommin rikki, kun samsungkaan! :)

      Poista
    3. oon kuullu tosi monen sanovan näin, siks houkutteleekin! :D ja okei, jotenkin vaikea uskoa, mutta kai se on vähän tuuristakin kiinni :)

      Poista
    4. Mikään puhelin ei kestä heittelyä tai tipputtelua, pitää suojakuorta ni kestää varmasti.. terveisin monen iphone kestänyt kauiten mun käytössä tähän mennessä !

      Poista
    5. monen samsungin omistaja ja iphone kestänyt kauiten *

      Poista
    6. iphone on vitun yliarvostettu ja ylihintanen, se olis ihan hyvä puhelin jos se olis halvempi, mut mitä vittua yli 500 euroa?

      Poista
    7. myös samsungit on yli 500€ ?

      Poista
    8. eivätpä ole kaikki samsungit yli 500 euroa? esimerkiksi s3 on 300 euroa?

      Poista
    9. no eivätpä ole kaikki iphonetkaan yli 500 euroa jos nyt ihan pilkkua lähdetään viilaamaan :D

      Poista
  2. kuinka kalliilla aattelit oikee noita lahjoja kinua, pelkästää iphone 5s on jo liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tossa on kaks kallista lahjaa, mutta puhelin tulee siis luultavasti kytkönä.

      Poista
    2. ja "kinuaminen" on mun mielestä aika vahva sana :D emmä niistä äidille tai isälle vingu vaan ihan asiallisesti vaan toivon että olis kiva saada uusi puhelin koska edellinen hajos. ja luultavasti en mitään iphone 5s'ää tule saamaan, koska ei meillä sellaseen ole varaa, mutta aina saa toivoa, right?

      Poista
  3. Ite en löydä iphonesta mitään muuta vikaa kuin se että se sammuu jos on vähänkin viilee/kylmä ilma. Että jos sen hankit nii kannattaa varautua siihen :D mut kivoja toiveita, toi peli kyllä tosiaan kuullostaa hauskalta, oon itekki tutustunu siihen vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla muitten mielipiteitä tosiaan tosta iphonesta! tota samaa oonkin kuullut, täällä suomessa varmaan vähän isompikin ongelma .. :D

      Poista
  4. kiva tää!! iphone forever en enää ikin siirry samsungii vannon ♥
    sitäpaitsi ei se mulkaa oo viel rikki menny XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ja joo saa nähä!
      nii se on aik saavutus, sä ootki yks syy miks harkitsen tota jopa vakavissani XD

      Poista
  5. se on ihan turhaa ininää et iphone menis helposti rikki, ei se mulla ainakaan oo hajonnu sen nopeemmin kun muutkaan vaikka se nyt rikki onki XD on lentäny vauhdista tallin kivilattiaan ja oon muutenkin tiputellu sitä tallin lattialle ja parketille korkeelta mut toimii täydellisesti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin siis sulla ei ollu täs mitää turhaa ininää vaan siis ihan yleisesti tarkotin :D

      Poista
    2. emmä tiiä jotenki must tuntuu et hajottaisin sen kuitenki XD ja se olis sit vähän kalliimpi homma kosk se maksaa kuitenkin nii paljo :D

      Poista
  6. hanki iphone hei kelaa _mun_ tää ei oo hajonnu ja pidän tätä ain ilma kuorii ja on tippunu parvekkeelta ja jääny pyörän alle ymym ;)

    VastaaPoista

comments ? c: