sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8 | Lempiblogit

Tässä siis mun tän hetkiset lempparit! Toivottavasti löydätte jotain uutta luettavaa :--)

Oon surkea esittelemään näitä blogeja, nää ansaitsis paljon parempaa ku mun surkeet sönkötykset.. :D Weeell, anyway, enjoy!

Kehänkiertäjät on blogi, jossa helsinkiläisen ratsastuskoulun oppilas ruotii hevosmaailmaa ja omia kokemuksiaan kaviokkaiden, varsinkin erään Sisu nimisen, kanssa niin tunneilla kuin seuran kisoissakin.
joulubansku2 copy

Kehänkiertäjät on varmaankin kaikkein uusin lempparini! Rakastan ehdottomasti tota ulkoasua ja Ilona kirjottaa mun mielestä älyttömän hyvin ja mielenkiintosesti! :) Postauksia voisi toki tulla vähän useammin, koska niitä on niin kiva lukea. :D


"Olen Meri, vuonna 1998 syntynyt tyttö Espoosta. Ratsastusta olen harrastanut noin seitsemän vuotta. Blogin päätähti, Orhideja "Orkidea", on 4-vuotias trakehner tamma, joka saapui minulle heinäkuussa 2013."
mmerrriii
Luin jo tämän blogin kirjoittajan entistä blogia ja totta kai liityin sitten tämän uudenkin lukijaksi. Postauksia tulee kivan usein ja suurimmassa osassa niistä löytyy aina video, joka on kiva plussa! Meri ratsastaa myös tosi hyvin ja heidän kehitystään on mielenkiintoista seurata. :)

"Tervetuloa poniblogiini! Olen 17-vuotias, lukiossa opiskeleva tyttö ja kirjoitan blogiini vuokraponeistani, sekä välillä myös muista hevosista."
oonanbanneri1
Oonan blogi on varmaankin monelle teistä tuttu, mutta en millään voinut jättää sitä mainitsematta. Tästä blogista on tullut varmaankin mun kaikkein suurin suosikki nyt lähiaikoina! Oona on ihanan positiivinen ja ratsastajana nöyrä, mutta erittäin taitava. Ei voi olla kuin ihailematta!

"Saavuit juuri 17-vuotiaan pesun kestävän heppatytön blogiin, joka viettää vaihtovuotta 2013/2014 Texasissa. Pyrin tuomaan julki huonoista, että hyvistäkin ajoista, jotta pysyttäisiin hyvin ajan tasalla millaista on olla vaihto-oppilas."
PicMonkey Collage
Vaikken itse vaihto-oppilaaksi aiokaan, Sunrises in Texas'ia on silti ehdottomasti todella mielenkiintoista lukea. Texas on itselleni tosi tuntematon paikka, olen käynyt tosiaan vain tuolla itäisessä Amerikassa, joten on kiva tutustua vähän toiseenkin puoleen.

"Blogin kirjoittaja on 15-vuotias tyttö Espoosta. Ratsastan Lounaisrannikon ratsastuskoulussa viikkotunneilla, ja lisäksi olisi tarkoitus alkaa kilpailla Donors-nimisellä ruunalla."
banneri1
Konnankoukkuja blogi kertoo realistisesti ratsastuskouluoppilaan arjesta myös muillakin talleilla. On kiva kuulla mietteitä myös muista ridakouluista! Rakastan aina tän blogin ulkoasuja, ja Kristiinan tekstit on myös aina miellyttävä lukea. :)

"Blogia kirjoittaa espoolainen heppatyttö arjestaan ja blogi toimii lähinnä treenipäiväkirjana, kera erikoispostauksien ja muun extran. Ratsastan Leppävaaran tallilla sekä vaihtelevasti muilla talleilla."
wonnir
Winner takes it all on siis Teresan blogi, jos se on sattunut jollekin jäämään epäselväksi. :D Teresan postauksia on kiva lukea ja ne on todella hyvin kirjoitettuja. Postauksia tulee kivan usein ja lähes jokaisessa ratsastuspostauksessa on mukana aina joko kuvia tai video.


14lj5o1
Loppuun vielä pari lifestyleblogiakin, jotka kuuluu mun lemppareihin. Closer to the edge kertoo '99 syntyneen rovaniemeläistytön Anninan arjesta. Itseäni kiehtoi ensimmäisenä tämä Rovaniemi, koska Etelän asukkina en ole koskaan ollut Ala-Härmää pohjoisempana ja on tosi mielenkiintosta lukea, että millasta siellä on. Annina kirjoittaa tosi hyvin ja kuvat on joka kerta hyvälaatusia ja hienoja. Plussaa myös todella panostetusta ulkoasusta!


BANNERII
Make the world go round on myös peruslifestyleblogi upeine ulkoasuineen ja kuvineen. Blogia kirjoittaa 1998 syntynyt Saga ja tähän blogiin ihastuinkin heti ensi näkemällä. Tällä blogilla onkin aivan liian vähän lukijoita laatuun nähden, joten kaikki hop hop lukemaan! :D


Jos nämä eivät vielä napanneet, niin tässä vielä vähän lisää luettavaa: Veran ja Pasin blogi, Ponityttö seikkailee, Alisa ja hepat, Written by Emilia ja Riemuja ja riesoja.

6 kommenttia:

  1. oo kiitos ronski! sunkin blogi on oikein mukavaa luettavaa, varsinkin nää dumissa pyörimiset "yllättäen" kiinnostaa, ja teijän joulukalenterisarja on ihan huippu! :'D

    VastaaPoista
  2. hehe jee :-) mut tää on iha sika kiva postaus ja löysin pari uutta blogiiki!

    VastaaPoista
  3. oi mäkin pääsin tänne, kiitos <3

    VastaaPoista

comments ? c: