tiistai 24. joulukuuta 2013

Luukku 24 | Arvoitusten joulu; jakso 6 (+ muuta)



Siinä olikin sitten tämän vuoden joulukalenteri! Mun mielestä oli tosi kiva, kun tämä herätti monentyyppisiä lukijoita kommentoimaan ja sivun katseluluvut nousivat lähes joka päivä yli kahteensataan. Myös monia uusia lukijoita tuli tämän myötä, tervetuloa mukaan seurailemaan mun blogia! Nyt haluaisin udella teidän mielipidettänne koko joulukalenterista;
1) Mikä oli lemppari postauksesi joulukalenterista? (Jos ei kaikki muistu mieleen, tsekatkaa tuosta postausluettelosta) + Jos jaksat vielä kirjoittaa, niin perusteluja?
2) Mikä oli kaikkein tylsin postaus joulukalenterissa? + Jos jaksat vielä kirjoittaa, niin perusteluja?
3) Minkä tyyppisiä postauksia tämän perusteella haluaisit jatkossakin lukea/katsoa?
4) Onko sinulla jotain muuta sanottavaa, erityishuomioita, kehuja/rakentavaa tms?

Sitten vähän tilastoja;
Joulukalenterin luetuimmaksi postaukseksi nousi toinen luukku, eli Arvoitusten joulu; toinen jakso ja eniten kommentteja tuli postaukseen What's on my wishlist?

Todella suuri kiitos kaikille lukijoille ja erityisesti teille, jotka kommentoitte! Toivottavasti teidän aktiivisuus ei laske tämän jälkeenkään. :)

Mutta, mahtavaa joulu kaikille! ♥

8 kommenttia:

  1. ööööm kivoin postaus oli salee kolmas luukku koska nii XD
    tylsin öö... ei mikää mutmut arvonta kosk en voinu ite osallistuu eiku
    haluun lukee normi tuntipostauksii mut sit kans kaikki videopostauksii yms lisää! ;)
    joo muuta sanottavaa.. paras joulukalenteri

    VastaaPoista
  2. en jaksa kirjottaa muuta ku oikein mukava joulukalenteri ja just hyvä ku noi kaikki oli semmosii kunnollisii eikä jotai jaffan joulutervehdyksii ja vilttien esittelyjä niiku joillai...........xd

    VastaaPoista
  3. nää oli niiii kivoi! ja tee enemmä sellasii videopostauksii niiku mis on muutaki ku ratsastust tieks?;) näit oli ha sika kiva kattoo ja lukee!

    VastaaPoista
  4. Nää arvoitusten joulut oli parasta joulukalenterissa!! :D Vähiten mä tykkäsin siitä "etsi eroavaisuudet" postauksesta, koska mä en löytäny kaikkia niitä eroavaisuuksia XD siks oiski kiva, jos sä voisit kertoo ne vastaukset jossain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista! ja joo itse asias mun piti laittaa ne vastaukset tähän postaukseen mut mä unohin :D laitan sitte varmaan seuraavaan!

      Poista

comments ? c: