lauantai 2. marraskuuta 2013

Uusi lempiheppa?

Dresman oli tänään tosiaan ihan super! Jo alusta lähtien oli taas kivan pehmeä suusta (vaikka valui ajoittain toosi alas tai virkkuukoukkuun, argh), mutta pohkeesta oli kyllä jonkin verran hidas. Onneksi sain puoli välissä sitten kuitenkin ottaa raipan mukaan, ehdottomasti auttoi!

Menimme tunnilla (ihan mun onneksi) ympyröillä koko tunti, ensiksi pienemmällä ympyrällä käyntiä ja ravia ja sitten vähän isommalla otettiin pari laukannostoa. Ennen raipan saantia laukannostot... Ei ollut laukannostoja alkuunkaan. Ne oli epätoivoista ajamista liian hitaalta ratsastajalta. Tulihan silloinkin kai kaksi (?) ok nostoa ja laukassa heppa oli taas super! Ne takajalat nyt ei sieltä kovin hyvin polje, mutta kyllähän nekin sieltä tuli ajoittain mukaan.
Snapshot(105) Snapshot(104) Snapshot(99)
Lopputunnista tehtiin vielä vähän volttikahdeksikkoa ravissa ja käynnissä, ai että kun se painui sinne syvälle tai sitten vaan ihan luotilinjan alapuolelle. Argh, en saanut sitä millään sieltä nostettua ylös, paitsi siirtymisissä joissa se vähän keskittyi enemmän. Loppuraveissa, joissa sai antaa hevosen liikkua isommilla askelilla Dresmankin uskalsi jo vähän venyttää askelpituutta ja muotokin laajeni paremmaksi.
Snapshot(102) Snapshot(100) Snapshot(111) Snapshot(110)
Tykkäsin Dresmanista tänään ihan super paljon, se on kyllä tosi magee hevonen! :) Oiskohan tässä mun uus lempiheppa kun edellinen lähti?

Pahoittelut taas pelkästä videosta/screenshoteista, parempi nekin kun ei mitään! :D

19 kommenttia:

  1. uu riktigt bra postaus ;) och han är so fin!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. se on oikeesti tosi kiva ku saa liikkumaa kunnol! :)

      Poista
  3. mil otat Screen shotit?

    VastaaPoista
  4. jos lepuskista haluaa yksityistunnin niin paljon se maksaa ja saako vaikuttaa siihen kenellä sen menee? :) entä voiko toivoa että joku tietty opettaja pitäis sen tunnin? kiitos jos osaat vastata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yksityistunti 80e ja ite en saanu ainakaa vaikuttaa opee tai heppaa

      Poista
    2. hinnasta en muista, mut mä sain kyllä päättää open (niinku on kaikki muutkin mun tuntemat) ja hepanki olisin saanu valita, mut en halunnu :) toki oman tason mukaan katotaan

      Poista
    3. jos on lepuskin tuntilainen, yksityistunti maksaa 60 € :)

      Poista
    4. mä muistelin ite kans et olis ollu 60€ hyvä et tuli varmistus! :D

      Poista
  5. Oii vähän näyttää kivalt!! :)

    VastaaPoista
  6. oii hienosti meette ja näyttää kivalt toi heppa ! :)

    VastaaPoista
  7. kuka sun lemppari oli ennen dresmannia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tykästyin sillon siihen dominikiin tosi paljon :)

      Poista
  8. tee toiseen blogiin joku postaus liittyen treenaamiseen/salilla käymiseen, miten usein käyt, mitä liikkeitä teet, mitä se merkitsee sulle jne? :)

    VastaaPoista

comments ? c: