perjantai 29. marraskuuta 2013

Muutama ratsastuskerta ilman sen kummempia oivalluksia

Aika tasasen huonoa olosta menoa nyt on ollut viimeset kolme ratsastuskertaa. Hevosina ovat toimineet uudet tuttavuudet Beethowen ja Femme Fatale sekä tuttu Bono.

Beethowenilla mennystä tunnista en paljoa muista (se oli siis viime viikon perjantaina) - tämähän oli siis eka kerta, kun hevosen selässä istuin ja oli kyllä erikoinen tapaus! Se on tosi herkkä suusta, täytyy mennä tosi kevyellä kädellä, ja sitten pohkeeseen se on taas vähän hidas reagoimaan. Ei ollut ehkä mulle siitä helpoimmasta päästä, mutta lopputunnista viimeiset kaksi ravikierrosta oli ihan super! En tiedä mitä tapahtui, kun en koko tunninkaan aikana saanut oikein kiinni siitä, miten tää hevonen toimii, mutta niihin kierroksiin voin kyllä olla tyytyväinen! :D

Tästä koosteesta unohin kokonaan musiikin joten kuunnelkaa mitä haluutte!


Keskiviikkona oli taasen odotetusti vuorossa Bonon selkään kiipeäminen. Ihan positiivisin mielin olin lähdössä tunnille, kun viime tunti oli mennyt paljon odotettua paremmin! Tällä tunnilla tulikin sitten pienoinen pettymys kun sitä "ihmeellistä oivallusta" ei tullutkaan tunnin aikana vaan jäin itse siihen "en-tee-mitään-moodiin." Alkutunti vaikutti tosi lupaavalta kun Bono oli ihan superherkkä, reagoi istunnalla tehtyihin pidätteisiin ja sieltä tuli tosi mageita pysähdyksiä. Sitten kun aloin keräilemään ohjia vähän tiukemmalle ja yritin kasata pakettia, se sitten jotenkin lässähtikin käsiin. Jäin siihen ihmeen sähläämisen, enkä saanut ratsastettua oikein mitään apuja läpi. Vähän jäi huono maku tunnista, mutta aina ei voi onnistua!

Youtube päätti hiljentää tuon musiikin, joka olis kuulunut olla tossa, joten kuunnelkaa se tosta erillisestä ääniraidasta jonka laitoin :D Sama homma alemmassa \/
Image20
Image21 Image22


Tuomarinkylässä mua odottikin sitten taas ihan erilainen tamma - Femme Fatale. Femme oli varmaan yks vaikeimmista hevosista kellä oon ratsastanu! Mulla ei oikeastaan koko tunnin aikaina ollut hajuakaan, mitä mun olis kuulunut tehdä. Välillä tuli hyviä pätkiä, mutta pääsääntösesti en saanut oikein kunnon tuntumaa. Videosta tuo meno näyttää kyllä paljon paremmalta miltä tuntu! :D Vasen kierros oli tammalle selkeästi helpompi suunta ja sinne laukatkin onnistui paremmin, oikeassa oli semmoista haparointia. Tunnilla mentiin siis väistöjä, peruutuksia ja ympyrällä työskentelyä. Femme on tosi osaava hevonen, ehkä painottunut vähän enemmän estepuolelle, kuten opettajakin sanoi. Jollain taitavalla ratsastajalla toi on kyllä varmaan todella hieno hevonen! Mulle se vaan oli tosi vaikea, olisin kaivannut vähän enemmän apua tän kanssa. Oon kyllä tyytyväinen niihin hyviin pätkiin, mitä sieltä löyty myös. :)

Image24
Image23
Sori, tää postaus oli kyllä nyt ihan mega-videopainotteinen, mutta koitan saada jatkossa jotain kunnon kuviakin, mut se on tosi hankalaa nyt maneesikaudella, varsinkin tuolla Tuomarinkylässä kun mukaan tulee ainoastaan äiti (kun en sieltä ketään tunne) ja sen aivokapasiteetti riittää ainoastaan näiden videoiden ottamiseen. D:

7 kommenttia:

  1. Ohh Midnight Memories 😍 tuun ain ihquttaa näit XD muthei kiva postaus taasen ja videot on superkivoi ain ja iksu beethowenii!

    VastaaPoista
  2. toi o just hyvä et säki oot oivaltanu videot huonolaatuste kuvie sijaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mä iteki tykkään enemmä jos jollai o videoit :)

      Poista
  3. kivat nimet noil hepoil...:D beethowen ja femme fatale

    VastaaPoista
  4. tää on iha sika kiva postaus! ja hienosti meee kaikki hepsut ;)

    VastaaPoista

comments ? c: