keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Hyvää onnea täytyy seurata vähän huonoakin

Viime viikolla niiin hyvin menneiden tuntien jälkeen - totta kai täytyy tulla vähän takapakkia ja palata takaisin maan pinnalle. Höh. Sitä se ratsastus on, joten sitä uutta ylämäkeä odotellessa...!

Sain siis Londan tänään, syynä ilmeisesti se, että sain sen kisoihin. Ja huokaisin helpotuksesta, että olin ilmottautunut estekisoihin! Emmä kyllä noita estekisoja ole koskaan katunut. :D Viime kerralla Londan kanssa meillä sujui ihan hyvin, tultiin kolmansiksi ja sain ensimmäisen sijoitukseni aikaluokasta! Toivotaan yhtä hyvää menestystä ensi viikonlopun kahdeksastakympistä. Ilmottauduin sinne extempore - kuten olette ehkä huomanneet, en ole käynyt estevalmennuksissa sitten... Elokuun? Kiitos vaan koulu. Yhdellä hyppykerralla (joka on huominen esterataharjotus) sinne vaan! 

IMG_0215 IMG_0185

Takaisin tän päivän aiheeseen. Ei siis todellakaan sujunut, ei ympyrät, kolmikaariset, saatika lisäykset. Se hevonen ei vaan toiminut, ei millään. Ei ole mulle tehty! Liian herkkä, liian laiska, liian tamma. Herkkä suusta ja hidas jalalle + tammamaisuus = ei hyvä. Silverillä hitaus ja suun herkkyys ei haittaa, koska ne ääripäät ei ole noin vahvat. No, annetaan videon (älkää järkyttykö/pettykö, ratsastus meni oikeesti huonosti, ei se aina noin surkeelta näytä :D toivottavasti...) kertoa sitten enemmän!

Image9 Image10 Image11



Mitä muuten pidätte pikkasen uudistetusta ulkoasusta? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva uus banneri! "Liian herkkä, liian laiska, liian tamma" hah Londa kuulostaa aika paljon Sisulta :'D

    VastaaPoista
  2. Tää uus ulkka on tosi kiva! :)

    VastaaPoista

comments ? c: