torstai 31. lokakuuta 2013

Uudelleen Dumissa - vakkarina

Otsikosta voittekin päätellä - ostettiin nyt sitten molemmat Teresan kanssa tuonne Tuomarinkylään viiden kerran kortit. Tänään oli eka tunti, joka oli neljästä viiteen. Tunnin tasona oli "perusmerkki", joka taisi olla ehkä hieman eritasoinen kuin me ite, mutta hyvin kuitenkin pystyi ratsastamaan. Sain Charonin, mistä tiesinkin jo aikasemmin, koska se oli mainittu puhelimessa tuntia varatessa.

20131031_153001
Pointsit jollekin oikeinkirjoituksesta! XD
Tosiaan, tänään meillä oli eri opettaja, joka antoi tosi erilaisia ohjeita. Sain onneksi pitää raipankin mukana, mikä helpotti huomattavasti ratsastusta. Ja ohjatkin oli sallittua pitää kädessä kunnolla, joten ratsastuksesta sai paljon enemmän irti. Tunnin tehtävinä oli tosi loivat kiemuraurat ja laukannostot. Alkuverkat mentiin taas aika itsenäisesti, käynnissä Charon oli tosi kiva jo heti alusta, mutta se ravi... Huhhuh kun oli kaunista menoa koko alkutunti. Ajoittain tuli niitä kivoja pätkiä, mutta se hävisi nopeasti kun heppa alkoi lonksuttelemaan kuolainta, jolloin tuntuma katosi ja kaikki ote siinä samassa.

Snapshot(94)
 Laukannostot olikin sitten jotain niin mageeta, se nosti laukat tosi hyvin ja laukassa tuli avuille jopa aika automaattisesti. Laukka jopa pyöri tällä kertaa, eikä tarvinnut hiki hatussa vaan ylläpitää sitä. Aluksi teimme pari nostoa odotimme possujonossa jokainen vuorollamme kuin missäkin alkeiskurssilla, jonka jälkeen laukkasimme muutaman kierroksen uraa pitkin. Silloin sain tosi hyvän tuntuman ja Charonistahan kuoriutui tosi hieno kouluhevonen!
Snapshot(88) Snapshot(89) Snapshot(90) Snapshot(91)
Toiseen suuntaan laukassa teimme samalla tavalla. Ekassa nostossa se vähän riistäytyi ja nosti hätäpäissään vastalaukan (joka oli muuten tosi mageeta, harmi ettei ollut tunnin tehtävänä!), mutta nosto nostolta niistä tuli hillitympiä ja siistimpiä. Yleensähän hevoset kuumuu aina tuollaisessa tehtävässä, mutta Charon toimi toisin päin. Ekaksi nostot oli aika rajuja ja hallitsemattomampia, mutta ne parani koko ajan ja oli lopuksi tosi siistejä ja hillittyjä. Siinä odottaessa sain muuten tehtyä (ihan huomaamatta) pari tosi hyvää pysähdystä! Laukan jälkeen ravi oli ihan erilaista, tunnit pitäis aina alottaa laukoilla, se toimis tolla hevosella! Lopussa vielä eteen-alas-ravit, joissa Charon venytti taas hyvin.

Pahoittelen jälleen kuvien laatua (screenshotit) ja tällä kertaa myös videon laatua, kuvaamismahdollisuudet ei ollu mitenkään erityisen hyvät! (Kaikki oli koko ajan tiellä, kun me tosiaan oltiin toisessa päädyssä maneesissa)
Snapshot(87) Snapshot(92) Snapshot(93) Snapshot(95) Snapshot(98)

6 kommenttia:

  1. hienostorouvat en kestä XDDD olitte hienoi ja kiva postaus again!!

    VastaaPoista
  2. hyvän tunnin löysitte, niin teidän tasosilt näyttää toi ryhmä! :D hyvin menit (:

    VastaaPoista
  3. No mutta rhondy ;) jee meette hienosti !:*

    VastaaPoista
  4. rhondy ja theresa XDXDXDXDXDXDXDXDDXdxDXDXDXDXDXDXDDXXDDXXDXDXDXDd muthie hyvin meette ;)))

    VastaaPoista

comments ? c: