perjantai 31. lokakuuta 2014

Viimeinen kerta Nuuksiossa

...mutta ei siis suinkaan Audalla!

Nyt on vihdoin saatu kaikki kokeet hetkeksi alta pois, niin on aikaa keskittyä tähän blogiinkin! Auda siis muuttaa uudelle tallille Nummelaan, eli lähes puolet kauemmas. Tämä hankaloittaa ratsastusta jonkin verran, kun en ilman kyytiä sinne pääse. Näillä näkymin kuitenkin pääsisin edelleen jatkamaan kaksi kertaa viikossa, saa nähdä.

IMG_0535 IMG_0542
Nyt on alkanut jo selkeästi pimenemään, että heijastinloimikin on tullut tarpeeseen!

Tiistaina oli viimenen kerta Nuuksiossa Audalla. Tuntuu ihan hassulta, etten enää sinne jatkossa mene. Uusi talli vaikuttaa kuitenkin ihan kivalta, joten eiköhän sinnekin sopeudu. Uusia valmentautumismahdollisuuksia ainakin olisi luvassa, toivotaan parasta! Anyway, tiistaina menin peruskoulua ja meni ihan hyvin. Tein muutamia väistöjä ja sen sellasta, yritin saada Audaa paljon eteen. Sen kanssa on niin vaikeeta ylläpitää reipasta tahtia, kun se ei ole koulupuolella mitenkään erityisen omalla moottorilla toimiva. Lähiaikoina onkin tullut kiinnitettyä tähän paljon huomiota, sekä siihen seikkaan, että se poikittaa tosi pahasti takaosalla sisään vasemmassa kierroksessa. Laukka on ehdottomasti pahin, mutta yrittää se sitä muissakin askellajeissa. Väistöissä Auda kylläkin kulkee hyvin suorana, että niissä ongelmana on enemmän se eteenpäinpyrkivyys (tai siis sen uupuminen).

IMG_0564
Kuvat ehdottomasti laatuluokkaa, maneesi + pimeä + ei-niin-ammattikuvaaja ei ole hyvä kombinaatio!
IMG_0556 IMG_0560

Loppuun tein vielä muutamia siirtymisiä, jotka olikin yllättävän pehmeitä! Mä taidankin olla vähitellen oppinut pois siitä äkkipikaisuudesta, joka on ollut ongelmana varsinkin siirtymisissä. Laukassa Auda oli ihanan rento ja kevyt, se on ehdottomasti Audalle se helpoin askellaji. Tekisi joka kerta vaan mieli pelkästään laukata, mutta kun ei sitä oikeen voi.. :D Auda oli joka tapauksessa kiva, rento, vaikkei erityisen liikkuva. Seuraavan kerran menenkin sitten vasta siellä uudella tallilla!

6 kommenttia:

  1. Video ei näy ainakaan mulla "ei ole käytettävissä maassasi" tms. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin saman, hitsin youtube :( Pääsin vasta nyt Suomeen nii en sitä voinu korjatakkaa, enkä tiiä jaksanko enää..

      Poista
  2. Audakaan ei ihan ollut tykännyt tosta muutosta.. Hyvinhän lastaus ja matka suju mut eilen oli stressaantunu. Varmaan ihmetteli missä sen kaikki heppakamut on :( Mut kiva se talli on ja matkakaan.ei tuntunu ihan kauheelta :D kiva postaus :)

    VastaaPoista

comments ? c: