tiistai 25. maaliskuuta 2014

Irrottelevaa jumppaa ja kentällä

Lyhyesti. Viime postauksen jälkeen on kyllä tullut ratsastettua, mutta en vain ole saanut materiaalia. Perjantaina menin Audalla (meni ihan ok, en kerennyt ratsastamaan ihan täyttä tuntia, kun sinne tuli jotkut hyppäämään) ja eilen oli Josefinella tunti (joka meni myös ihan ok, laukat onnistu superhyvin!).

Audailua. Tänään pääsin menemään Audalla sitten ihan kunnolla, kun maneesikin vapautu täysin mun käyttöön puolessa välissä suurin piirtein. Tyydyin jälleen tekemään vain ympyröitä ja kaarteita, oon vaan aivan liian laiska kehittämään mitään kunnon tehtäviä...! :D Pitäisi varmaan, niin tästä ratsastuksesta olisi ehkä enemmän hyötyäkin. Videolta huomaakin sitten, että ratsastan vähän rajummalla kädellä, yleensä olen suht "siisti" ratsastaja, mutta nyt meni vähän revittelyksi, koska halusin saada Audaa kevyemmäksi, kunnolla kantamaan itseään ja varsinkin etuosaansa, joka painuu tosi helposti etupainoiseksi. Olihan se ihan eri näköistä menoa, mutta häpeän kyllä omaa ratsastustani... Sama fiilis pienemmillä avuilla niin hyvä tulee! Kentällä tosin oli koko ajan pakko keksiä hevoselle tekemistä ja saada sen huomio muhun, ettei jää liikaa tuijottelemaan maisemia.

Image79

Pääsin tosiaan pyörähtämään kentällekin kymmeneksi minuutiksi, vähän vesilätäköitä ja mutaa oli, mutta pystyi sieltä silti kiertämään ympäri. Auda oli melko jännittynyt, ja varsinkin kun sieltä ratsasteli jotkut kauempana (Auda on oikea kunnon hevostutka, aina kun joku menee ohi, niin ei tältä tammalta ainakaan jää huomaamatta...). Pari kertaa vähän säikähtikin ja aluksi tuntui ihan kun se olisi tykinkuula, mutta onneksi sitten rentoutu siitä. Ihan täysin se ei rauhoittunut, mutta toi pörheys toi vaan lisää toivottua itsensä kantamista, eipähän jäänyt roikkumaan kädelle. :D Auda ei näytä yhtään itteltään tossa videossa, hassu! Täytyykin sitten joka kerta mennä aina vähäksi aikaa kentälle pyörähtelemään ja vähitellen totuttaa se tohon ulkokenttään. Eiköhän se siitä ala rauhottumaan ajan kanssa. :)

Image82 Image81 Image80

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comments ? c: