keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Maanantain ridat videoilta

13739652865_2c51aeb372_b

Maanantaina menin estevalkassa Silverillä (höh, mun puolen vuoden heppaputki katkesi) ja omalla tunnilla taas Jossulla.

Estetunti:
Omia kommentteja: Tää eka kerta oli ehdottomasti vaan pelkkää säätöä; eka hyppy lähelle, ympyrä oli epätasanen ja kiemurteleva, tokalla pystyllä laukka ei vaihtunu. Vähän oli totuttelemista taas poneihin, on ne kyllä niiin erilaisia!


Tämä toka kerta oli todellakin parempi, paikat osu kohdilleen ja laukat vaihtu hyvin. Ympyrälläkin laukka pysy hyvänä.

Viimenen tehtävä oli vähän erilainen, olin aluks tajunnu väärin, mut onneks sitten tarkistin vielä ennen kun lähin! :D Ekan esteen jälkeen väärä laukka, mikä vähän sotki sitten rytmiä. Kavaletille Silverin vauhti vaan hidastu, hidastu ja hidastu, mutta siitä nyt oltais menty yli vaikka paikaltaan. Linjalle tuli neljä askelta, vaikka sen olisi pitänyt olla poneille kuusi. Kaikki muutkin kyllä taisi tulla viidellä, mutta Silver päätti venyttää vielä vähän lisää ja tolle okserillehan tuli hyppy vähän kaukaa.

Koulutunti:

 Jossu muistuttaa tässä lähinnä ylitahtista patukkaa, mikä se suurilta osin onkin.


Harjotusravissa on niin paljon helpompi vaikuttaa hevoseen, mutta näköjään se ei silti näy ulospäin. :D Patukka-asennossa jatketaan!


Laukattiin tällä kertaa yllättävän pitkään, ensiksi ympyrällä, sitten suoraa uraa ja takaisin ympyröille. Suoralla uralla se nyt vaan oli sellasta matkustelemista, ympyrällä se taas oli tommonen taas. Miten ihmeessä mä saan tosta ryhdikkään näköisen ensi kisoihin?

Toiseen kierrokseen tää laukka alko jotenkin tosi rauhallisesti ja hiljaa ja annoinkin Jossun laukata sellasta laukkaa muutaman kierroksen. Se vaan oli jotenkin niin tyyntä ja semmosta helppoa, kun normaalisti Jossu vähän tikittää tai menee ylitempoiseksi.

Estetunnin fiilikset - ok.
Koulutunnin fiilikset - mitä ihmettä mä muka oon tolla menossa kisoihin? :D Ei kyllä tuu yhtään mitään.

Mitä piditte tällaisesta postauksesta? :)

2 kommenttia:

  1. tämmönen postaus oli just kivaa vaihteluu! ;) feel u noitten kisojen kans, täst tulee taas jotai nii hienoo.. XD

    VastaaPoista

comments ? c: