tiistai 15. huhtikuuta 2014

Itsenäisiä hyppyjä

Hyppäsin Audalla tänään siis itsenäisesti (lukuunottamatta muutamaa avustajaa tietenkin), eli eka kerta ilman valmennusta. Näiden treenien oli tarkoitus olla viimeinen hyppykerta ennen kisoja, mutta valitettavasti en niihin pääse, koska PunRa ottaakin sinne vain omia jäseniään, höh. Onneksi tiedossa on luultavasti toiset kisat, niistä sitten lähempänä! Joka tapauksessa, verkkasin Audan hyvin, paljon käynti- ja ravityöskentelyä. Heppa ei ihan meinannut keskittyä kun siellä oli paljon ulkopuolisia häiriötekijöitä, mutta pakkohan sen niihinkin on tottua. Laukkasin vielä vähän molempiin suuntiin, sekä ympyrällä paremmin kooten ja sitten myös pitkiä sivuja vähän rennompaa laukkaa.

IMG_5453 IMG_5454
Kuvat on edellisestä valkasta, © Alica L.

Verkkahypyt (joita tuli itse asiassa aika monta) otin yhen sarjan toiselle ristikolle, niin että tulin sitä ympyrän kaarella. Pari sellasta tosi hyvää hyppyä tuli (= hyvä ponnistuspaikka ja pieni hyppy) ja loput oli sellasia, että Auda lähti tosi kaukaa. Ne kaukaakin hypätyt hypytkin olivat pääosin hyviä (paitsi ne pari, joissa ite jäin jälkeen), mutta noin pienelle ristikolle voisi tulla vaan ihan pienelläkin hypyllä. Lopetinkin molemmissa suunnissa siihen, että olin saanut viimeisimmäksi hypyksi sellasen pienen ja sujuvan. Ne hypyt, kun jäin jälkeen johtu pääosin siitä, että olin alunperin ajatellut saada siihen vielä yhen laukka-askeleen, mutta tamma päättikin sitten hypätä. No, ainakin on rohkea hyppääjä!

IMG_5451

Näiden (sekä tauon) jälkeen tulin toisella pitkällä sivulla olevia sarjoja, eli siis sarja - muutama laukka - toinen sarja. Auda on nyt vissiin pari kertaa yrittänyt mennä näillä linjoilla ohi, minkä se tekeekin harmillisen helposti. Niinpä oli vähän kiemurtelua, mutta kun olin itse taas täysillä menossa, niin kyllähän me yli päästiin! Tokalla kerralla olikin jo vähemmän kiemurtelua ja hypytkin oli sujuvia. Sen jälkeen tulin toisella pitkällä sivulla olevan innarisarjan ja yksittäisen okserin. Innari meni ihan ok, okserille oli tosi lähellä, että oltaisiin menty ohi, mutta ilmeisesti ite päätin sitten viime hetkellä, että kyllähän me muuten yli mennään ja onneksi mentiinkin! Toisella kerralla vähemmän ongelmia (joita edelleen kyllä oli) ja sujuvampi hyppy. Lopuksi tulin vielä nämä kaksi linjaa putkeen ja tällä kertaa tuli ekalle linjalle varsinkin tosi hyvät hypyt! Kääntämisvaikeuksia oli vähän tuon okserin jälkeen, mutta onneksi päästiin seuraavalle esteelle ilman semmosta "pussia", joten tuli hyvät hypyt sinnekin. Hieno heppa!

IMG_5419

Oli jotenkin helpompaa mennä näin itsenäisesti, jotenkin tuntu vapaammalta ja pystyin itse keskittymään paremmin. On niistä valmennuksista ollut kyllä hyötyä, tiesin ainakin mihin kiinnittää huomiota ja mitä treenata. Auda oli ihan super ja olin tosi tyytyväinen, ettei tullut yhtään ohimenoa eikä sen suurempia huonoja hyppyjä muutenkaan! Ainoastaan yks sellanen, missä oikeasti jäin jälkeen, mutta pääosin hyviä. Näiden treenien jälkeen olisin mieluusti lähtenyt sinne kisoihin, mutta nyt pitääkin sitten odotella muutama viikko. :)

IMG_5456

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvin meette ! :)
    Ja et jäänyt mun silmään melkein olleenkaan jälkeen, näkisit ne mun ihme sukeltelut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) !
      Haha, tuossa ei itse asiassa näy sitä pahinta, onnistuin vahingossa leikkaamaan sen tosta pois :D

      Poista

comments ? c: