sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kesäsäitä ja lepposaa treeniä

Tänään oli kyllä mahtava ilma! Ei tullut ridatessa sinänsä liian kuuma, mutta kevyesti tarkeni t-paidalla. Ei ihan koulutuuppaus innostanut, mutta kyllä me jotain saatiin aikaseks! Päätin aloittaa pysähdyksillä, joissa sainkin Audan kivasti käynnissä rehellisesti tuntumalle. Käynnissä Auda on ainakin mulle ihan supervaikea saada läpi, kun siinä on niin paljon kaikkea mitä pitää huomioida, odotan vaan aina raviin tai laukkaan siirtymistä. :D Pitäis joku kerta tohonkin paneutua tarkemmin, mut en kuitenkaan tällä kertaa jaksanut. Käyntien jälkeen ravissa yritin saada Audaa rennoksi ja kevyeksi ympyröillä. Ah, mä rakastan inhoan tota sanaa. En mä kuitenkaan ihan pelkkiin ympyröihin jäänyt tällä kertaa, jee!

Image86
Istunta kevyessä ravissa, aikamoinen saavutus että oon näinkin pystyssä!

Alkuraveissa Audasta tuli itse asiassa yllättävän kiva ja itsekin sain käden pysymään suht rauhallisena, jee tästä se lähtee. Ravien jälkeen annoin taas kävellä, kevyemmällä treenimäärällä mentiin. Sitten laukkaa molempiin suuntiin, ja itse asiassa se oli oikealle paljon vaikeampaa vaikka yleensä oikea on se helpompi? Vasemmalle Auda tuli ihan kivasti läpi, oikeassa ei oikeen ollenkaan. En jaksanut (heh tätä sanaa tuun toistamaan useasti tän postauksen aikana, laiska mikä laiska) ruveta laukkoja tuuppaamaan miksikään superhyviksi, joten muutama laukkakierros sai riittää. Oon tosi tyytyväinen mun istuntaan (jos nyt ei lasketa noita käsiä jotka vieläkin vispaa), jalka pysy hyvin paikallaan ja etunojaakaan ei ollut juuri lainkaan, jes! Sama rauha vielä käsiin niin kaikki on täydellistä. ;)

Image87

Sitten taas välikäynnit (hups, näitä tais olla aika monta nimenomaan lyhyellä aikavälillä) ja vielä vähän oikeaakin tuuppausta. Päätin tosiaan kokeilla ravista pysähdyksiä. Alkuun ne oli tosi töksähtäviä ja raviin lähtiessä se vaan lähti kipittämään. Vähitellen niistä tuli kuitenkin ihan hyviä ja paljon rennompia. Pitääpä treenata näitä! Vähän harjotusravituuppausta vielä lisää ja siinä olikin sitten tän kerran treenit. Auda oli tosi rennon ja letkeen olonen, mutta löyty siltä onneksi energiaakin, ettei ollut laiska. Lopuksi lähdettiin vähän kiertelemään niitä muutamia polkuja siinä talliympäristössä ja kierreltiin siellä edestakaisin vähän aikaa. Sielläki Auda oli tosi rentona ja olis kyllä ollut hyvä sää maastoilulle, metsässä oli sopivan viileetä, mutta kuitenki olis tarennu hyvin. Tällasia kelejä siis lisää, kiitos!

Huomatkaa loistava biisi! Nostalgia :D

4 kommenttia:

  1. on oikeesti jo tosi paljon rauhallisempi käsi, hyvä sä! :D

    VastaaPoista
  2. oho ihan kannukset oot laittanu jalkaa ;) mut kivasti näyttää menevän jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noku mulle sanottii et pitää laittaa XD ja kiitoos!

      Poista

comments ? c: