sunnuntai 27. tammikuuta 2013

38. Koulukisat Spotilla (video)

Perjantain tunnista en nyt jaksa kirjoittaa, sain valkkaan siis Spotin, jolla tänään kisoissa! Pääosin kisat meni ihan hyvin, vähän hyytyi radalle ja takaosan työskentelystä voisin antaa itselleni 10+.... No, Spotin askel on muutenkin useimmiten niin maahan sidottua, etten jaksanut edes keskittyä tuohon. Verkassa Spot oli alussa tosi hyvä, liikkui kauniisti jo heti alusta! Pitkien ohjien jälkeen vähän tuntuma katosi ja radalle sitten vähän sekalaisin tuntein, mutta sain sen vielä siellä takaisin samaan muotoon.

Radan alku meni hyvin, liikkui kauniisti ja tällein, vähän oli hidas pohkeelle ja ah, mun jalan asento kun koitan noilla kaksi metriä pitkillä jaloilla osua ponin kylkeen jollain keinoin... Laukka oli ainoa, jossa nyt 'varsinaisia' ongelmia  löytyi, nostot ihan myöhässä ja laukka ponnetonta. Tuomarin kommentteja "Laukka ei pyöri" ja sitten toi keskilaukkaa.. Huhhoijaa jos huomaa edes tuohon möngerrys laukkaan eroa! Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen rataan, ei mulla kovin suuria odotuksia tuolta ollutkaan. Menin siis Helppo B E2. Sijoitukseksi sain yllättäen kolmannen! Kai sitä sitten voi ihan tyytyväinen olla? :D Pisteet oli muuten 121/67.29%/yv 40.

Argh, tää on niin rasittavaa, kun haluaisin kisata esteitä, mutta joka kerta kun menen koulukisoihin ne onnistuu hyvin ja se tuntuu niiin paljon helpommalta. No, mutta, estepuolella lisää treeniä, niin eiköhän nekin ala toivottavasti sujua!


10 kommenttia:

comments ? c: