keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Odottamatonta

Ekana, kiitokset teille 70 lukijalle! Wow, teitähän on kertynyt paljon. Voin teidän iloks kertoa; MUN VIDEOKAMERA ON TAAS BACK IN BUSINESS! Laturi löyty vihdoin, eihän siitä oo ku kuukaus ku kadotin sen... :D Nyt voisin siis toteuttaa jonkun erikoispostauksen videomuodossa, ehdotuksia?

Sitten tän päivän aiheeseen: täysin penkin alle mennyt tunti ja yllätyshevonen kisoihin. Josefine. Siis mitä?! Eipä ole tätä hevosta kummemmin näkynyt blogin puolella ja ihan aiheesta. Olen mennyt kyseisellä hevosella kerran, joskus kesällä ilman satulaa. Nyt, yhden tunnin treenillä, kisaamaan HeB:hen. Kun sain selville, että menisin sillä kisoissa, sijoitusmahdollisuudet putos nollaan. Ja kun mä pääsin sinne selkään, ne putos miinuksen puolelle.
015
022_2
Mikä meni väärin? - Liian lyhyet jalustimet, löysä ohja, hevonen ihan vinksallaan, katse ties missä
Tätä hevosta ei todellakaan ole luotu mulle. Se on vähän ponimaista tyyppiä, askel menee helposti kipittäväks ja liitovaihe jää kokonaan pois, joten sen askeleesta on vaikea saada näyttävää. Ja sen lyhyen kaulan takia se on vaikea saada edes "nyökkyyn". Sillä kuuluu olla kanssa vähän erikoinen tuntuma suuhun, mistä en sitten saanut kiinni koko tunnin aikana. Pari hyvää pätkää tuli, mutta muuten.. Huhheijaa. 
034
Tiivistettynä tunti koostui eri kokoisista ympyröistä, askeleen pidennyksistä ja lyhennyksistä ja loivista kiemuraurista. Ympyrällä taivutus jäi heikohkoksi (onks toi ees sana?) ja mitkään avut ei oikein mennyt läpi. Jos ei lasketa pohjeapuja, mistä se lähti vaan kipittämään. Askeleen pidennyksiä ja lyhennyksiä mun oli turha edes kuvitella, eroa tuskin huomasi millään tavoin. Ravissa sain kokonaiset yhden hyvän pätkän, kuten laukassa. Ainoa onnistunut juttu oli, että Jossu venytti turpaa eteen-alas keskikäynneissä. Katsomatta sitten siihen askelpituuteen.
001_3
Voin ihan rehellisesti myöntää, että huonoilla fiiliksillä kisoihin. Negatiivisuus taas huipussaan. Ehkä sitä voi ihmettä kuitenkin toivoa? Jossu on kuulemma usein tuomarien lemppari ;)

9 kommenttia:

  1. eiköhän seurakisat ole vaan kisakokemuksia - ei ruusukkeita varten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^No kyllä ärsyttäis muaki jos maksaa siitä että kisaa hepalla josta ei tietoakaan ...

      Poista
    2. seurakisoissa nimenomaan voinkin kerätä niitä sijotuksia, eiköhän noista tallin omista kisoista ole jo tullut tarpeeksi kokemusta :D
      ja kyllä, ärsyttää tosiaan vähän mennä tollasella random hepalla..

      Poista
    3. ei siinä mitään, itteä ainakin ärsyttää tommonen asenne..

      Poista
    4. voin myöntää ihan rehellisesti, että oon tosi kunnianhimonen ja aikamoinen perfektionisti tämmöisten asioiden suhteen ja jos tää häiritsee sua niin suosittelen lukemaan jotain toista blogia :)

      Poista
  2. JOSSU HAHA MITÄ IHMETTÄ XDDDDD mut hei zemppii hyvä tulee!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONII?! mitä ihmettä XD ja thanks ei ikinä XDDD

      Poista
  3. nauran sulle XDDDD mut hei jossu on kiva ja me voidaa kummatki toivoo ihmettä... XD

    VastaaPoista

comments ? c: