lauantai 19. lokakuuta 2013

Hyppelyjä

Eilen oli vuorossa ton mun "korvausryhmän" estetunti ja sainkin sinne Pik Leonin, enkä Jollya kuten olin odottanut. Toisaalta olisin halunnut kokeilla hypätä sillä vielä enemmän, mutta hauskahan tämä Leiskakin oli! Keskityin kouluratsastuspuoleen aika lailla tosi vähän tunnilla, ei vaan yhtään huvittanut alkaa vääntää. Annoin sen siis jolkotella aika lailla vapaasti koko tunnin, kunhan edes liikkui. HIHS:issä mulla oli iskenyt kauhea hyppyinto ja oli kiva päästä heti seuraavana päivänä sitte!
Snapshot(75) Snapshot(72) Snapshot(73)
Päästiin hyppäämään aika paljon, koska meitä oli tosiaan vaan neljä. Aluks (verkkojen jälkeen) tultiin suoraa linjaa, jossa oli kavaletti-kavaletti-kavaletti-puomi (joka nostettiin pystyksi). Tää tehtävä suju tosi hyvin lähes kaikki kerrat ja Pik Leon oli tosi kiva! Vaikka videolta näyttääkin tosi hitaalta ja raskaalta, se ei todellakaan tuntunut siltä! Sillä oli oikeastaan tosi helppo hypätä, heppa korjas laukat ite, hyppäs kaiken ja liikku (siis mun mielestä sieltä selästä) eteenpäin. Tultiin vielä pari kertaa erilaisia tehtäviä, jossa oli alussa tuo sarja ja sitten yksittäispysty ja lopuksi vielä toisella pitkällä sivulla linja. Ite tykkäsin tosi paljon tunnista ja Pik Leon oli jotenki tosi hauska! :D Olis kiva päästä hyppäämään sillä enemmänki.
Snapshot(71) Snapshot(74)

8 kommenttia:

  1. haha varmaa menit tol XD leiska on oikeest kiva ja hyvält näyttää! ;)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköstä menoa + hienot vaihdot! :D

    VastaaPoista
  3. kiva postaus ja näyttää tosi kivalt!

    VastaaPoista
  4. onks toi wellington hyvä kypärä? Onks se kesällä kuitenki ihan siedettävä vaik ei oo ilmastointii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, oon kyllä tykänny! ehkä vähän kuuma, mut onhan sitä nyt kaks kesää jo selvitty joten kaipa se sitten on ihan siedettävä! :D

      Poista

comments ? c: