keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Positiivisemmalla mielellä

Olin jotenkin tosi ilonen tänään, kun tajusin, että mullahan on tunti. Sain ratsuksi sinne tutuksi tulleen Londan. Taisi olla vissiin eka kerta, kun menin sillä ilman minkäänlaisia apuohjia? (martsari, gramaanit, piuhat) Londa oli jo alusta asti tosi kiva ja pehmeä suusta, josta jäinkin varomaan sitä ihan liikaa ja olis pitäny ottaa paljon enemmän tuntumaa sinne! Alkuverkat tehtiin ympyrällä, jossa mentiin kaikki askellajit läpi ja suoristeltiin hevosia erityisen hyvin. Välillä piti vähän pienentää ympyrää ja välillä suurentaa. Londa sai ajoittain niitä sen päänheilutus kohtauksia ja sillon tällön iski jopa epätoivo niitten kanssa, kun tuntu kestävän tosi kauan. Sitte ne kuitenki oli poissa ja ei mitää jälkeä, että mitää vastustelua olis ees ollu. Hämmentävää?

002_3 026_2 023_2
Tunnin aiheena oli oikeastaan väistöt, joita kerettiin tekemään ihan suht paljon. Londa väisti tosi kivasti, suoristuksissa (piti mennä siis väistö - suoristus - väistö - suoristus yms.) se jäi vähän painamaan pohjetta vastaan, mut suoristu useimmiten kuitenki iha hyvin! Se oli koko tunnin oikeestaan tosi kiva, rennon olonen. Päästin itteni kyllä taas liian helpolla, ku en vaatinutkaa siltä enempää, mutta olihan se kiva kerrankin mennä niin, ettei tarvinnut tehdä kovin paljoa työtä ja silti tunnista jäi hyvä fiilis! :)
009_2 047_2 044
Huomenna on sitten vuorossa HIHS, onkos teistä moni menossa kattomaan? En oo vielä päättäny et minkälaisen postauksen tekisin sieltä, se jää nyt nähtäväks sitte ;)

10 kommenttia:

  1. tosi kiva ku sulla on aina hienoja ja hyvälaatuisia kuvia tunneista! :)

    VastaaPoista
  2. Millä kameral nää kuvat on otettu :) ? Entä millasel putkel ja millä muokkaat kuvat ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kuvat on kaverin kameralla, canon eos 550d ja putkena tamronin 75-300mm :) muokkaan kuvat aina gimpillä!

      Poista
  3. mun kamera ihq <333 mut kiva tää ja hienosi menitte!

    VastaaPoista
  4. Löytyskö sulta enemmänkin kuvia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olis niitä ollu mut ne oli joko tärähtäneitä/ihan samanlaisia, nii en jaksanu muokata ja laittaa kaikkia :)

      Poista

comments ? c: