keskiviikko 14. elokuuta 2013

92. Yllätysten täyteinen tunti

Huomatkaa sarkasmi otsikossa.

Teresa tekstasi mulle juuri ennen tallille saapumista - listassa mun nimen perään oli jälleen kirjoitettu Silver. Ihan vaan vaihteeksi? Kovin innoissani en siis tunnille lähtenyt, mutta ainakin turhautuminen purkautui siihen, että ratsastin täysillä. Tunnin teemana oli askellajien muutokset - lyhennyksiä ja pidennyksiä. Silver tuntui jo heti alkuun tutun pehmeältä ja liikkui kivan reippaasti. Ravissa eka kierros (joka oli muuten koko maneesin ympäri, oli ainakin tilaa, kun ponit oli ulkona!) oli ihan säheltämistä, mutta sen jälkeen aika lailla tasaista.

s445 031_1 041 147 081 111
Ravissa askeleen pidennykset ei ihan onnistunut - lähes joka kerta poni lähti kipittämään kovempaa, mutta vain lyhyillä askelilla, eikä venyttänyt ollenkaan. Kai siellä pari ehkä jopa isompaa askeltakin tuli, mutta nää askelten muutokset oli usein niin lyhytkestoisia, etten oikein kerennyt toteuttaa niitä. Laukassa nää onnistu paljon paremmin, varsinkin pidennykset! Ne tosiaankin oli meidän juttu.
vasta-asetus?
075 078
Lopputunnista mentiin vielä muutama kierros ilman jalustimia, ja pääsin istumaan paremmin ponin ympärille. Vaikeuksia tuotti toki maahan kurottelevat jalat, joten jouduin jännittämään jalkaa aika paljon, et sain sen pidettyä oikeessa kohassa. Silver rentoutu kuitenkin lopussakin tosi hyvin ja venytti kivasti jopa eteen-alas. Vaikka tunti menikin hyvin, ei jäänyt yhtään iloinen mieli. On sitä kai vähän tullut kyllästyttyä tuohon poniin tän kesän aikana, kun ei alunperinkaan ollut yksi lempiponeista. Yleensä se menee niin päin, että poni oli kiva, mutta tunti meni huonosti, mutta mulla se menee just toisin päin - tunti hyvin ja poni huono. 


Tuohon kuvapostaukseen tuli sen verran paljon kuvaehdotuksia, että taidan tehdä sen muutamassa osassa! Aloitan kuvailemaan niitä tällä viikolla jossain vaiheessa ja koitan saada toteutettua viikonloppuna. :)

4 kommenttia:

  1. novoi mun nimi siellä ekana :3 mut kiva postaus!! :) hyvänmielen tunti tää..! XD

    VastaaPoista
  2. Oot nii pro :D kade oon ;) mitäs suunnitelmii viikonlopuks :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :D kaverit tuli viime yönä yöks ja huomenna oon menossa kai leffaan :)

      Poista

comments ? c: