perjantai 9. elokuuta 2013

87. Taas Aapeli

Jotenkin onnistun aina saamaan näille korvauksille Aapelin, tallimme hieman säikyn suokkiherran. Ei siinä mitään, sillä on ihan kiva mennä ja nyt parin kerran jälkeen oon vihdoin tajunnut jotenkin, että miten se toimii. Mutta olisihan se kiva joskus saada joku muukin heppa tuonne. Oli sentään hevonen!

Alkuun hevonen tuntui tosi rennolta ja pehmeältä ja tuli paljon hyviä pätkiä kaikissa askellajeissa! Valitettavasti just näistä hetkistä ei ole videota, koska kameran takana ei oikein osattu painaa rec-nappia. Laukattiin aluks kevyessä/esteistunnassa, jolloin Aapeli kulki tosi rennosti! Takajalkojen kanssa nyt vähän ongelmia, kun sillä on semmonen ravihevosen laukka. Sen jälkeen pyörimme ympyröillä aika lailla koko lopputunnin ja koitettiin suoristella hevosia. Tehtiin myös muutama siirtyminen, jotka meni tosi hyvin, Aapeli reagoi pohkeeseen hyvin ja pysyi rentona. Selkään sen ravi ja oikeastaan kaikki askellajit tuntui ihan tosi hitaalta ja ajoin sitä sitten eteenpäin aika paljon ja meni välillä vähän hätäiseksi. Vasta videolta huomasin, ettei se nyt ollutkaan niin hidas oikeastaan.

kuvat on screenshotteja videosta, joten en takaa laatua
Snapshot(65) Snapshot(62) Snapshot(63) Snapshot(64)
Huomenna aamulla yhdeltätoista toinen korvaustunti, joten siitä sitten postausta huomisiltana. :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. tosi XD toi menee tos videos iha huonosti koska kiitos videokuvaajan se ei saanu niit parhait pätkii lol

      Poista
    2. miks aina toi selitys ettei videokuvaaja saanu parhaita pätkii öö "joo et meni oikeesti tosi hyvin mut nää kuvat on vähä huonoi ku kuvaaja ei just ottanu sillo ku menin superisti!!! :o -_____- "

      Poista
    3. mun kohalla et oikeen voi yleistää, koska tää tais olla eka kerta ku näin sanoin :) laukan hyvät pätkät tuli kyllä videolle, mut mun äiti (joka siis videoi) sano et onks mulla joku alitajuntainen juttu, et aina ku kuulen videon ni alkaa menee liika yrittämiseks :D ja se "videoi" siitä alusta niit hyviäki, mut ei sit ollukaa painanu rec-nappia

      Poista
    4. NAURAHDIN XD siis tolle ekalle anolle :D t.tiaenjaksakirjautuusisää

      Poista
    5. aa okei :) ei mitää oon vaan törmänny moneen joka sanoo noin ja kuulostaa aina vähän selittämiseltä mut älä ota pahalla, meet hyvin!

      Poista

comments ? c: