maanantai 12. elokuuta 2013

90. Kesäloman viimeinen päivä vietetty estevalmennuksessa

Niin se vain on - kesäloma oli ja meni. Huomenna suuntana kahdeksas luokka edelleen samassa koulussa ja aikainen herätys. Kesälomaa on jäljellä enää noin yhdeksän tuntia ja aion kuluttaa siitä nyt osan kertomalla vielä tämän päiväisestä estevalmennuksesta.

Menin tunnin Silverillä, ainoalla ponilla jota nyt en välttämättä olisi halunnut. Koko tunnin mua häiritsi oikeastaan vaan se, että olin ottanut vahingossa liian pienen martingaalin, jota yritin pitkin tuntia vähän löystää, mutta se nappasi silti ohjasta, argh. Koitin siis ratsastaa mahdollisimman rennoksi, jolloin martingaali ei häirinnyt. Esteillä en sitten enää sen enempää ajatellut asiaa.

Hyppäsimme aluksi pari verkkahyppyä pikkupystylle, jolle ekalla kerralla tultiin aika vinossa ja vauhti hyytyi kaarteeseen, joten tulin sitten uudestaan. Tokalla kerralla oli paljon sujuvampi hyppy. Sen jälkeen tehtävänä oli mennä ympyrällä ensiksi yhden kerran pystyn yli ja toisella kerralla jatkaa oikealle, eli vaihtaa suuntaa siinä välissä. Suunnanvaihto-hyppy ei onnistunut kauhean hyvin, koska vauhti hiipui taas ja tultiin juureen, mutta laukka vaihtui kuitenkin.

Sen jälkeen radan tyyppinen, johon kuului sama alku ja sen lisäksi okseri ja pysty-pysty-linja. Muuten tehtävä onnistui superhyvin, mutta linjalle en saanut kunnolla suoristettua ja kiemurreltiin aika pahasti, jolloin toka hyppy jäi kauas, mutta jälleen laukka oli kuitenkin ihan hyvässä kunnossa ja laukat vaihtui. Tokalla kerralla tulimme vain okserin ja linjan, jolloin koko höskä meni superhyvin! Kaikki paikat osui hyvin ja laukassa oli kiva eteenpäin pyrkimys ja sain hyvät tiet kaikille esteille. Silver on tullut kesän aikana sen verran tutuksi, että sillä on selkeästi jo paljon helpompi mennä ja oon tottunu sen askeleisiin ja hyppyihin. Vähän vaihtelua kyllä kaipaisin, mutta kiva tunti oli.

0104 0086 0074 0172

4 kommenttia:

  1. hyvä te :) teil meni tosi hyvin mut mee videoo taas jossain vaihees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thaanks :) mee videoo? XD teen videoo vrm jossai vaihees :D

      Poista
  2. aika mainio kuvaaja ollut varmaan ! (; noei mutta kiva postaus jeejeeee

    VastaaPoista

comments ? c: