lauantai 27. syyskuuta 2014

Masentava kisapostaus

Kirjotin aiemmin ummet ja lammet tämänpäiväisistä kisoista, mutta poistin koko tekstin ihan vaan sen takia, että saman sisällön voi tiivistää yhteen sanaan: kamalaa. Rata oli kamalaa. Mun ratsastus oli vähintäänkin superkamalaa. Videota katsoessa aloin itkemään, oikeesti, miten pystyy mennä noin huonosti? Noh, oliskohan viimein aika sille kouluvalmennukselle, jota mä en saa ikinä järkättyä... Voisinhan mä jotain pistää jännittyineisyyden, kiireen ja täysin vajaaksi jääneen verkan piikkiin, mutta olihan se aika kamalaa muutenkin. Auda oli enemmän siinä estekisamoodissa, tuollaista on meidän meno estekisojen verkassa, mutta siellähän ei tarvitsekaan mennä kaula kaarella. Muutenkin Audan käytöksessä olisi ollut kyllä parantamisen varaa, mutta ei kai mun ole varaa sanoa mitään. Ensi kerralla ei sitten voikaan muuta kuin parantaa, vai mitä? Btw, menin siis helppo C:2, sain prosenteiksi 59,77% ja sijotuin jaetulle viidennelle sijalle (kahdeksastatoista). Auda ei vaan voinut lähteä ilman rusettia, vaikka oltais ansaittu korkeintaan toiseksi viimeinen sija.

Image135 Image136
Kehtaankohan mä tätä videota edes julkasta. Antanee nyt silti mennä, näättepähän kaunistelemattoman totuuden.


Tuleeko teille koskaan fiilistä, että nyt ei kyllä onnistunut alkuunkaan? Että miten ihmeessä mä saatoin olla noin surkea? Jos teille on tullut, niin tiedätte miltä musta tuntuu nyt.

Ps. Pahoittelen masentavaa postausta, mutta eipä voi mitään :D

6 kommenttia:

  1. Valitettavasti joo, noi fiilikset on tuttuja mullekin... Ite yritän näiden jälkeen vaan unohtaa koko jutun, kuvitella ettei sitä ees tapahtunu - koska kieltäminen on aina hyvä ratkaisu :----D Tai siis.. ettei jäis siihen märehtimään. Asioita sattuu ja ens kerralla sitten paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep, taidankin kokeilla tota taktiikkaa :--D Joo, toivotaan näin :)

      Poista
  2. Joskus menee hyvin, joskus huonosti, joskus hyvin huonosti. Trust me, mä tiedän ton fiiliksen, mut lopulta se menee ohi ja sit sieltä noustaan ylös! Tsemppii jatkoon, oot näppärä ratsastaja. (:

    VastaaPoista
  3. ei saa masentuu kaikil menee välil huonommi (nimimerkil pääsin tänää yhest estees yli XDD) eikä toikaa rata nyt oikeesti nii kamala ollu ;) ja onnee ruusukkeest hehe!

    VastaaPoista

comments ? c: