keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ulkoasu vihdoin uusiksi

...ja aika rajulla tavalla. Vaihdoin vihdoin tän ulkoasun, joka oli alkanut ainakin mua tympäännyttämään. Kaikki koodit yms meni uusiksi ja vihdoin sain kaiken valmiiksi, banneria ja uusia esittelysivuja myöten. Kauan siinä menikin, mutta mitäs tässä kipeenä muutakaan tekemistä? Tämä sama ärsyttävä flunssa on piinannut mua tässä jo kaksi ja puoli viikkoa, ja tänään sain nielunviljelystäkin alustavaa tietoa, että saattaa olla anginaa kyseessä, jippii. Se tietää antibiootteja ja se tietää pillereitä, joista mä en tosiaan pidä. Toivotaan nyt kuitenkin parasta, että tää ei olisikaan angiina (tulokset meni jatkotutkimuksiin ja huomenna lisää tietoa)! Missasin joka tapauksessa tämän päivän maaston ja huomisen tehoestevalmennuksen, ai että, kun ärsyttää ihan mielettömästi.

näyttö

Mutta siis anyway, ulkoasuun saatan tehdä jotain pienia fiksailuja vielä ja saa nähdä kauan tuota banneriakin pidän, mutta mitäs pidätte? Olisi kiva saada mielipidettä, kun kuitenkin näinkin kauan tähän meni. :D

8 kommenttia:

  1. uu tää ulkoasu on tosi kiva ! (:

    VastaaPoista
  2. Ihana ulkoasu ja tykkään bannerin väreistä! :) ainut mikä jää ehkä häiritsemään niin en kauheesti tykkää tossa bannerissa tosta neljän kuvan rivistä, jotenkin ehkä häiritsevässä paikassa. Muuten hirmu kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja juu, se oli tommonen hetken mielijohde kun muuten olis jääny niin tyhjäks :D

      Poista
  3. Kiva selkeä ulkoasu, bannerista tykkään muuten tosi paljon mutta noi valkeat kulmat tms ei ihan iske :D Noi esittelysivujen linkkikuvat on kans hauskat :)

    VastaaPoista

comments ? c: