sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

43. Edeltävän viikon ratsastukset

Jep, päivitys tännekkin olisi nyt tarpeeseen! :D Maanantaina olin estevalmennuksessa, jonne ihmetyksekseni sain Miltonin, tallin yhden uuden tulokkaan. Sillä oltiin hypätty edeltävänä lauantaina ensimmäisen kerran, joten kauheasti tietoa mulla ei ollut tuosta, joten ennakkoluulottomin fiiliksin selkään.

Milton oli aivan täysi kopio jokin aikaa sitten menehtyneestä Youngerista! Voisin sanoa, että olin aika pihalla tuolla selässä ja sen hypyt olikin sitten sitä luokkaa, että en oikeastaan osannut yhtään mukautua... Se hyppää suoraan ylöspäin, selättömästi ja sitten mua käskettiin myötäämään enemmän. Tämä olikin yllättävän vaikea tehtävä, vaikea myödätä ns. "ylöspäin", kun sen pää on ihan taivaissa. Kyllä se sitten sujui ihan okei, loppuraveissa rentoutui niskastakin, eikä ollut yhtä jännittynyt. Mukava uusi tuttavuus! :)

Keskiviikkona sain omalle tunnilleni vähän vastapainoa pikkuponille, nimittäin tallimme toiseksi isoimman Domanin. Ei tuntunut lainkaan lyhyeltä siellä, jalat ylettyivät lähes vatsan alapuolelle. Ehkä mä olen tosiaan enemmän hepparidaaja? :D Tunti meni kuitenkin yllättävän hyvin, Domani on jo vanha konkari ja osaa kaikki jutut ja on ehkä hieman itsepäinenkin, joten sen kanssa tulikin sitten ehkä eniten ongelmia. Kuitenkin ihan kiva tunti!

Perjantaina menin kouluvalmennuksessa (näin vaihteeksi) Silverillä ja tällä kertaa tunti osoittautuikin ihan onnistuneeksi! Teimme vasta-asetuksia, voltteja, laukan nostoja ja tämän tyylisiä B-merkin juttuja (joka on siis ensi kisoissa). Silver tuntui tosi kivalta, itse sain siihen hyvin tuntuman ja liikkui oikein innokkaasti eteenpäin! :) Volteissa vähän hiomista, ei oikein onnistunut, mutta muuten tykkäsin. :)

Sitten pieni infopläjäys taas, eli ensimmäiseksi; ensi viikonloppuna on kisat, itse menen 70cm luokkaan, joka on tyyliarvostelu. Hevosesta ei minkään näköistä käsitystä, keskiviikkoon mennessä sitten katsotaan, kenet saan! :D Toinen juttu; Fasu on muuttanut Vihtiin, isommalle maneesitallille, jossa saisin sillä alkaa luultavasti valmentautumaan ja kisaamaan. Ainoa ongelma on välimatka, talli sijaitsee luultavasti vähintään tunnin ajomatkan päässä, joten katsotaan pystynkö enää jatkamaan. Torstaina olen menossa kokeilemaan, joten saa nähdä tuleeko siitä mitään! :) Ja ah ihanaa rakastakaa kuvatonta postausta!

6 kommenttia:

  1. kuvia tai ei, vihdoinki postaus!! ziisus rondi ei tälläsii taukoja, sun pitäää postaa :(( käsken!

    mut jee ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, jakso lukea, vaikka ei ollu kuvia:D Vaikka tietysti vanhatkin kuvat ois kivaa piristystä! Ja toivottavasti pysytyt jatkamaan vielä Fasulla(:

    heidijaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo yritin ettiä jotain vanhoja kuvia, mut ei kerta kaikkiaan ollu mitään mikä olis ees liittyny tähän :DD ja hyvä, että tätä jaksaa lukea ees jotkut ! :)

      Poista
  3. Kiva postaus (: Mut saanko kysyy meetkö perran 3 leirille? (:::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja ei, en oo menossa tänä vuonna millekkää leirille :)

      Poista

comments ? c: