maanantai 18. maaliskuuta 2013

46. Kisat 17.3.

Eilen oli siis ne Leppävaaran kisat, joissa menin Pinokkiolla sen 70cm. Luokka tosiaan oli tyyliarvostelu, joten radallakin oli pari volttia ja teknisempää osuutta. Verkka ei sujunut kovin hyvin, jäin aivan liikaa pitämään kiinni, jonka takia tuli kielto (!!) sellaselle ihan ihme pikkuristikolle. Pinokkio ei ole koskaan aiemmin mulla kieltänyt, joten tämä tuli aika yllätyksenä. Kuitenkin täysin oma vika. Pari hyppyä myöhemmin se oppi jälleen vähän luottamaan taas mun käteen ja sain tehtyä pari ihan onnistunuttakin verkkahyppyä.

Lähin ekana, joten jäin sinne radalle suoraan. Lähtömerkin jälkeen alotin radan, jossa ensimmäisenä esteena oli ristikko voltilla (videolta ei ehkä näe kunnolla). Sujui paremmin kuin odotin, koska siihenkin oli tullut kielto verkassa. Kakkosestelle tultiin ehkä vähän juureen, mutta meni puhtaasti. Kolmoseste oli taas voltti ja siitäkin olin tosi ilonen, että päästiin puhtaasti. Neloseste hyvin, vitosella (joka oli pieni innari-kolmoissarja) tuli kolahdus, mutta ei pudotusta. Kutoselta seiskalle väli sujui yllättävän hyvin, vaikka se olikin kaareva linja ja saatiin hyvin ne suunnitellut viisi askelta. Kasiltä ysille oli ainoa suurempi virhe, poni hyytyi täysin tälle linjalle. Yritin viittä askelta, mutta en kerennyt ajaa Pinokkiota kunnolla eteen, joten siksi viisi ja puoli askelta ja hypystä tuli aika mielenkiintoinen. Puomit pysyivät kuitenkin kannattimilla, joten puhdas rata!

Olin itse todella tyytyväinen tähän, olinhan mennyt Pinokkiolla viimeksi kunnolla esteita vuosi sitten toukokuussa. Tiedän kyllä, että olen ponille suunnattoman iso, mutta tähän päätökseen en ole itse voinut vaikuttaa vaan opettajat ovat päättäneet sen. Lopullisiksi tyylipisteiksi tuli 38, sijoituttiin 5/12, eli ihan hyvin! :)

IMG_0096 hieno IMG_0175

4 kommenttia:

comments ? c: