torstai 14. maaliskuuta 2013

44. Igor

Yllätytte varmaan, kun kerron että menin eilen Igorilla. :D Meillä oli siis puomitunti, josta alkaa estekausi. Alkuun Igor tuntui ihan kivalta, ihanan reipas ja näin. Itse kuitenkin tunnin aikana vähän hermostuin, kun ei sitten oikeastaan mikään sujunutkaan hyvin. Kaikki puomiosuudet meni tosi hyvin, Igor on (ainakin mitä oon kuullut) hyvä hyppääjä ja siltä se kyllä vaikuttikin. Menimme alkuun pysähdyksiä ja ympyröitä, siirtymisiä esteistunnassa. Aluksi oli todella vaikea hakea kunnon tasapaino esteistunnassa (joka onkin ollut ongelmana jo jonkin aikaa) mutta vähän ajan päästä asentoon tottui. Tai sitten mun jalat vaan kramppas siihen asentoon.. :D

Puomeja menimme voltilla, sekä eräänlaisella kaarevalla linjalla, jonka keskellä tuli käyntiin siirtyminen. Voltit lähti vähän hanskasta, joko painoi ulkoreunaan tai sitten sisäreunaan. Onnistuneita askelia tuli kuitenkin tästä huolimatta. Linja sujui kivasti, käyntiin siirtymisessä ei oltu täysin samaa mieltä aina. Laukassa voltit sujui tosi hyvin, askeleet osui joka kerta kohdalleen. :) Igor oli ihan kiva, kouluosuus nyt meni miten meni. Odotan kuitenkin estetunteja!

IMG_0054

Tänään mun piti siis mennä Fasulle, mutta omistajalle tuli valitettavasti migreeni, enkä siis pääsekkään. (Höh..) Lauantaina yritetään sitten tämän sijasta päästä, toivotaan sillä kertaa parasta! Ja kisoihin sain Pinokkion, varsinainen valinta. :D En ole tällä ponilla mennyt viime seuranmestaruuksien jälkeen ja se on muutenkin älyttömän pieni, ehkä jotain 140cm? No, näillä nyt sitte mennää!

1 kommentti:

comments ? c: