tiistai 26. helmikuuta 2013

42. Still alive

Hiljaiseloa on ollut tän heppablogin puolella... Tunneilla olen tosiaan käynyt, niistä vain ei oikein ole ollut mitään intoa postata. Mun kuulumisia kannattaa ennemminkin seurailla tuolta lifestyle -blogin kautta (linkki tossa oikeassa reunassa), sitä päivittelen paljon aktiivisemmin. Nyt kuitenkin iski postausinto ja ajattelin nyt vähän päivittää!

Oon tässä parin viikon aikana päässyt kerrankin kokeilemaan hevosia, menin mm. Donnalla, joka ei todellakaan ollut ihan oma mieleiseni ratsu, aivan liian herkkä, enkä saanut mitään tuntumaa. Toinen yllättävä hevonen oli Pik Leon, oikein hauska otus kyseessä. :D Alusta meni paremmin, kuin odotin, ja laukannostotkin (jotka ovat kyseisen hevosen heikkous, jos jää yhtään jäkittämään, hevonen jäkittää kaksi kertaa pahemmin) onnistu ihan siedettävästi, mutta laukassa työskentely jäikin sitten ajatuksen tasolle. Oli oikein hauska kokemus kuitenkin, olin koko päivän hyvällä tuulella!

Tänään kävin vihdoin hankkimassa jo pitkään kiikareissa olleen turvaliivin, johon sain joululahjaksi rahaa. Päädyttiin Horzeen, ostettiin tollainen 119€ maksava joku Horzen oma malli? Melko perus, musta palaliivi, ihan käypä! Matkalla mukaan tarttui myös harjakivi, herkkupussi ja ihana raippa! Ihastuin kaupassa heti ensimmäiseksi tohon, ja hintakin oli vain 10€ niin päätettiin sitten ottaa. Huomenna pääsee varmasti käyttöön, kun on tuo tunti. :)

Donna
083 051 IMG_0228 IMG_0229

4 kommenttia:

  1. kiva postaus (:ja haha mul kaks tollast raippaa ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nyt näyttää paremmalta kun on oikeen kokonen ratsu alla!

    VastaaPoista
  3. Ootko siirtyny vakiostihepparyhmään? :)

    VastaaPoista

comments ? c: