keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tuusulan Derby

Viime lauantaina tosiaan vihdoin avattiin kuvauskausi oikein kunnolla ja pääsi tuo uusi kamerakin oikein kunnolla käyttöön. Ja kyllä huomaa eroon siihen aikasempaan 450D:hen, not bad! Sain siis tulokseksi varsin kivoja kuvia ja ajattelin tähän jakaa jotain niistä. :)

Kuten huomaatte, lauantaina ei keli ollut suotuisa ratsastamiseen tai kuvaamiseen...!

Laakso 089Laakso 206 Laakso 166 Laakso 163

Kun taas sunnuntaina tarkenin t-paidassa ihan ottaa aurinkoakin!

Laakso 019 Laakso 076 Laakso 132 Laakso 057 Laakso 173 Laakso 205 Laakso 219 Laakso 314 Laakso 309 Laakso 387 Laakso 399 Laakso 459

Siinä jotain parhaimmistoa, jos kiinnostaa katsoa lisää kuvia niin niitä löytyy täältä. On se kuvaaminen kivaa, mutta toki vielä kivempaa olisi päästä itse kisaamaan! Näihinkin olin suunnitellut, että olisi ollut hauska mennä, kun en Laaksolle ole vielä koskaan päässyt, mutta kyllä sitä kerkeää vielä! Kevään/alkukesän kisat mennee nyt tässä Audan kuntoutukseen, mutta jos me loppukesästä/syksyllä päästäisiin taas jossain pyörähtämään?

Oliko joku katsomassa noita kisoja tai kenties kisaamassa tuolla? Mitä piditte postauksesta, olisiko saanut olla enemmän/vähemmän kuvia?

6 kommenttia:

  1. Olin ite kans kuvaamassa ja toi lauantain sää oli kyllä kamala :D Muuten kyllä onnistuneet ja kivat kisat (:

    Postaus oli tosi kiva ja must toi kuvien määräki on ok :) millä kalustolla nyt siis kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samoilla linjoilla ite! :)
      Kamerana mulla siis on 7D ja lauantain + sunnuntain ekoissa kuvissa on käytössä Tamronin 18-270mm, sunnuntain muissa kuvissa Canonin 55-250mm.

      Poista
  2. Hyviä kuvia! Pääsetköhän tuntsareihin kuvaamaan tänävuonna?

    VastaaPoista
  3. eihän sinne oo kun pari kuukautta enään :P ettekö oo leppävaarasta tulossa hevosilla kisaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuka nyt kolmen kuukauden päähän suunnittelee tommosta? :D Ei me tuntsareistakaa mitään olla ikinä saatu tietää ennen kesäkuuta ja jos kisaisin nii tuskin sillon kuvia ottaisin

      Poista

comments ? c: