torstai 28. toukokuuta 2015

Kevään viimeinen estevalkka

Siitä olikin pitkä aika kun olin viimeksi ilman satulaa hypännyt, joten oli hauska pitkästä aikaa kokeilla! Beethowen olikin varsin sopiva vaihtoehto. Meillä oli siis kevätkauden viimeinen estevalkka ja meitä olikin oikein kiva porukka kasassa ja oli kyllä kiva tunti! Hypättiin siis jumppasarjoja ja mentiin aika yksinkertaisella kaavalla.

Alkuun siis vaan reippaasti eteen, mikä ei ollut Beethowenilla ihan niin helppoa kuin olettaisi... Se ei oikein tunnu menevän eteenpäin, mutta onneksi asia korjaantui esteillä, joista se innostui. Ensimmäisiksi verkkahypyiksi otimme kavaletin ja jumppasarjan. Dyykkasin kuulemma kavaletilla, mutta sitten jumppasarjalla myötäsin kädellä liian vähän. Vähän ristiriitaista? :D En yhtään osannut olla mukana Penan hypyissä, Jolly kun on aivan eri planeetalta. En ollut tottunut semmoseen hevoseen, joka ei singahda taivaaseen tai jonnekin muualle joka hypyssä. Jollylla on pitänyt aina mennä eikä meinata, mutta Beethowen taas menee ihan nätisti ilman turhaa paineistusta.

IMG_7803

Tulimme sitten toisella pitkällä sivulla olleen jumppasarjan ja sitä ennen kavaleteista kasatun pystyn. Kuten aiemmin mainitsin, Beethowenilla ei tarvitse olla niin tosissaan kun mä sitten olin ja se vähän paineistui siitä. Niinpä haettiin oikeestaan ainoastaan rentoutta ja rauhaa. Välit oli tasavälejä, joten ne kävi vähän lyhyiksi ja puomitkin taisi kolahdella jossain välissä. Esteillä tää heppa tosiaan innostuu kivasti vaikka muuten onkin vähän hidas. Loppuun tulimme vielä nämä molemmat kavaletti-jumppasarja tehtävät yhdistettynä. Vähän mulla oli koko tunnin ajan mukautumisongelmia, joko johtuen ilman satulaa menemisestä tai sitten siitä, etten ole tottunut tollasiin pieniin hyppääjiin. Anyway, varsin hauska tunti ja hyvä fiilis jäi!

IMG_7825 IMG_7833
Meiän squad ;) ♥

Ja vaikken mitään viime lauantaista kirjoittanut niin lyhyesti voin siis kertoa että meillä oli kauden päättäjäiset tallilla, ja oli kyllä superhauskaa! Meidän viisi aivoa ja ruumis (haha) porukka vei taas pantomiimin ja ohjelmistossa oli myös tyypillinen pesisottelu. Kiitos vielä kaikille, oli aika mahtavaa! ♥

IMG_7635

4 kommenttia:

  1. oho penalla on uudet suitset o: okei, onhan siitä aikaa kun oon viimeksi lepuskissa käyny, mut olin nii tottunu siihe remonttiturpiksee XD tosi kivalta ja rennolta näyttää teidän meno, mitä nyt noista muutamasta kuvasta pystyy sanomaan

    VastaaPoista
  2. jee paras porukka ja hienosti hyppelitte! <3

    VastaaPoista

comments ? c: