perjantai 8. elokuuta 2014

Maastoesteitä onnistuneesti

Tänään pääsin Audalla hyppäilemään ihan kunnolla (tai ylipäätänsä hyppäämään) pitkästä aikaa, ja ajatuksena oli mennä muutamia niitä erikoisesteitä sieltä estepellolta, joita olin hypellyt pari kuukautta sitten Cajuksen valkassa. Todellisesti pieleen menneessä valkassa. Aloitin verkkaamalla askellajit läpi, ja Auda ei meinannut sitten millään kuunnella minkäännäkösiä pidätteitä, kääntäviä apuja tms, vaan se vaan toitotti menemään pää taivaissa ympäri peltoa. Vähän samantyyppisesti, kun aina, kun se tietää pääsevänsä hyppäämään, paitsi että vielä pahemmin. Alkuverkasta tulikin sitten odotettua pidempi, kun yritin saada sitä edes joten kuten läpi ja ehkä se pikkasen parani loppua kohden. Kävelyjen jälkeen otin verkkahyppyjä niille maastoesteille, joille oltiin otettu siellä valmennuksessakin. Auda oli ihan täysillä menossa ja sai kyllä pidätellä aika paljon. Yksi verkkahyppy niiden lisäksi vielä miniokserille ja sitten kävelyä.

IMG_2048
Tän kuvan laitoin lähinnä sen takia, että KATTOKAA MUN LYHYITÄ JALUSTIMIA!! Halleluuja, kerrankin osasin mennä lyhkäsillä (melkein jopa liian) jalustimilla, eikä se ees tuntunut pahalta ollenkaan!
IMG_2058 IMG_2064 IMG_2087

Kävelyiden jälkeen tulin linjan vene - sarja. Veneelle lähti hyppy vähän kaukaa ja oli pitelemistä siinä muutaman askeleen linjalla, että mahduttaisiin varmasti sarjan yhden askeleen väliin. Hyvät hypythän sieltä tuli sekä sarjan ekalle, että tokalle osalle. Tulin saman vielä toisen kerran ja tällä kertaa tuli parempi hyppy veneelle ja sujuva väli taas sarjalle. Kävelin taas jonkin aikaa, ennen kun tulin sohvan. Haha, aina yhtä hauskaa sanoa hyppäävänsä sohva, mutta kun se on oikeesti! Tulin sen kaksi kertaa, koska ekalla kerralla tultiin kiemurteluiden jälkeen vähän puoliksi johteena olleen puomin ja sohvan yli. Toisella kerralla sujuvasti yli!

IMG_2114 IMG_2116 IMG_2118 IMG_2123

Lepäiltiin taas joku aika kävellen ja sen jälkeen tulinkin oikeen kasan erikoisesteitä - ensiksi laatikko (tai mikälie onkaan), sitten rengastukki-este ja viimesenä pöytä. Laatikon jälkeen mulla oli vahingossa väärä laukka ja huomasin sen liian myöhään korjatakseni sen, joten annoin vaan olla. Tukkieste sujui ristilaukasta huolimatta ihan hyvin ja sen jälkeen tullut pöytäkin meni sujuvasti (parin kiemurtelun jälkeen). Hieno Auda! Kävelyä jälleen ja sitten vielä vähän haastavampi tehtävä, eli pusikossa oleva vene - kaarros tukille ja vielä kaarros toiseen suuntaan okserille. Veneelle tultiin vähän huonosti, koska en saanut kunnon lähestymistä toisella puolella olleiden esteiden takia, jonka jälkeen kaarteen ratsastus vähän unohtui ja tuli hätänen tie, mutta yli selvittiin. Okserille hyppy lähti kaukaa, mutta Auda hoiti homman kotiin! Tää oli oikeestaan ainoo kerta kun tuli huonoja hyppyjä, joten tulin veneen vielä yksittäisenä uudestaan toisesta suunnasta ja nyt tuli parempi hyppy. Loppuun otin vielä yksittäisenä isomman pystyn, joka nostettiin metriin ja sille tulikin tosi hyvä hyppy, tultiin hyvään paikkaan ja sujuvasti. Hienohieno Auda (taas mä hoen tätä, haha)!


Muutakin hyvää istunnasta; pysy jalkakin paikoillaan eikä lähtenyt heilumaan sinne taakse!

Auda hyppäsi tosi kivasti ja oli kivaa, kun tällä kertaa jäi hyvä mieli noista maastoesteistäkin. Ei ne oikeesti ookaan niin vaikeita, kun mitä ne viimeksi oli! Luottamus ainakin omalta osaltani kasvoi tällä kertaa, ja onhan ne aika mageita hypättäviä, kun kaikki sujuu hyvin. Että kaipa se oli sitten ihan hyvä hyppykerta! :)

Kiitokset Ilolle vielä kuvauksesta ja esteiden laittamisesta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comments ? c: