torstai 20. kesäkuuta 2013

68. Estelvamennus ja uusi videokamerakin testauksessa

Jeiij, tänään saapui uusi videokamera (koska edellinen hajosi syystä, että se tipahti multa parkkihalliin joskus talvella). Sain Saran videoimaan estevalkkaa, joten videonkin saatte! :) Menin Brunolla, koska Hopee oltiin rokotettu tänään. Bruno oli alkuverkoissa ihan kivan tuntunen, alotettiin melkeen heti puomeilla (=kavaletti maan tasossa), joihin se kolautteli aika lailla. Tokalla kerralla oli vähän parempi jo. Sitten toiseen suuntaan ravilähestymisenä kolme puomia ja pikkupysty. Säälittävää - päätettin sitten kieltäytyä siihen. Taisi olla ihan omaa vikaani, kun en tiennyt yhtään miten päin tulla siihen, joten ravi jäi vähän voimattomaksi ja se vaan hidasti sitten esteen eteen. Kyllä nauratti. :D Tokalla kerralla huomattavamman paljon eteenpäin - vähän laukan näköstä askelta tuli mutta yli päästiin. Kolmannella kerralla poni tiesi jo tarkalleen mitä tehdä, joten se sitten pelasti mut.

Sitten tultiin molemmilla sivuilla olevia sarjoja. Muuten onnistu ihan kivasti, jos ei lasketa sitä, etten itse ollut mukana suurimmassa osassa hypyistä. Brunon satula on ihan älytön monttu, joten en vaan millään onnistunut kampeamaan itteäni sieltä ylös ainakaan noille innarivälisille risitkoille. :D Aiemmin en tätä ongelmaa ole huomannut - näillä sarjoilla vaan tuli pahemman kerran esille. Luultavasti istuin joka hypyssä satulassa ja nojasin korkeintaan eteen. Samoin sitten kaupan päällisenä tuli lyhyt myötäys - täysin vahingossa sekin. Onneksi ei hypätty mitään isompaa :D

Sitten pari hyppyä vielä vedelle ja toiselle yksittäispystylle. Eka hyppy tuli juureen, koska (arghh) jäin pitelemään liikaa, mutta toiselle annoin sitten mennä ja lähdettiin vähän kaukaa, mutta oli kuitenkin sujuvampi hyppy! :) Sitten mentiin lopuksi kaksi kertaa radan tynkä. Välit oli mitattu liian lyhyiksi, joten tultiin aika juureen molemmilla linjoilla. Raviin siirtyessä ohjasotteet ovat ehkä kaikkein kauneimmat ikinä, mutten halunnut tosiaan ottaa riskiä laukkaamalla noitten puomien yli vain siksi, etten haluaisi tehdä liian isoja pidätteitä. Joten pahoitteluni jo valmiiksi, ettette järkyty! Tokalla radalla multa alkoi ohjat valua käsistä kesken radan, enkä oikeastaan saanut niitä sitten kunnolla käteen, joten pidättäminen oli vähän hankalan puoleista. Ihan kiva tunti oli kuitenkin! :) Omaksi ilokseni huomasin (jo tunnin aikana, mutta viimeistään videolta), että oma istuntani on parantunut! Toi selkä (ainakin melkein) suorassa istuminen tuntu jo täysin normaalilta, eikä tehnyt mielikään valahtaa vanhaan ponikönöön. Jes, ehkä se tästä! :)


Lähden huomenna Tian mökille juhannuksen viettoon, joten hyvää Jussia teille kaikille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comments ? c: