lauantai 8. kesäkuuta 2013

63. Estekurssi 4th day

15.30-17 ratsastus
18-19 loppupalaveri

Torstaina oli viimeinen päivä tosta estekurssista ja tällä kertaa hypättiin rataa. Aluksi siis oma suunnittelema verkka, johon mulla kuului siirtymisiä, ympyröitä, temponvaihteluita jne. Silver oli verkassa ihan kiva, laukoissa kivan energinen. Sen jälkeen tultiin muutama verkkahyppy ympyrällä eka laineelle, jotka onnistu hyvin. Sitten vielä portille pari hyppyä, vähän sähläystä (taas tämä mun kyttäysongelma) sen askeleen kanssa, kun siinä oli edessä puomi-laukka-askel-este. Tuli siihen sitten hyviäkin hyppyjä. Tultiin vielä pari hyppyä ristikko-okserille ensin pienempänä ja sitten vähän isompana.

IMG_8377

Sitten hypättiin nopea rata (joka jäikin nopeaksi muutaman sähläyksen takia...) pariin kertaan, eka pienellä korkeudella ja sitten jossain 80-90cm korkeudella. Ekan kerran Silver hyppäsi ihan hyvin, ei ehkä ollut ihan niin terävä laukka, mutta pienelle korkeudelle oli ihan hyvä. Tokalla kerralla aloitin itse ajamalla vahingossa liikaa eteen, joten eka este putosi ja aloitin sitten uudestaan vähän rauhallisemmassa tempossa. Tällä kertaa tuli paljon parempi hyppy ja laukkakin vaihtui hyvin. Kakkosesteelle tuli myös voimakas hyppy, mutta vauhti vähän hidastui, joten päätin ottaa siihen väliin sen kuusi askelta. Tulikin hyvät kuusi askelta, joten pääsin jatkamaan sujuvasti. Nelosellakin vaihtui laukka hyvin. Vitonen oli kolmoissarja, joka oli ekalla kerralla sujunut ihan hyvin, mutta nyt painoi ihan älyttömästi vasemmalle, enkä ollut yhtään varautunut joten hypyistä tuli mitä mielenkiintoisimpia. Yli kyllä päästiin kaikista, mutta tulin sitten vielä uudestaan. En saanut vieläkään korjattua sitä virhettä, joten vedin ponin sitten kolmannesta osasta ohi, ettei oltaisi tolppaa päin hypätty. Kolmas kertakaan ei ollut ihan parhaimmistoa, mutta pääsin kuitenkin oikeilla askelmäärillä läpi ihan onnistuneesti. Olisihan sitä voinut vielä hioa, jos aikaa olisi jäänyt.

IMG_8387 IMG_8423 IMG_8424 IMG_8426
IMG_8425
tällänen kaunis hyppy tuli.. :D ite melkee mukana ja sillee ?



















Ihan onnistunut kerta oli. :) Loppupalaverissa katseltiin videolta ratsastusta ja omaan silmääni pisti tuo ajoittainen notkolle kaartuva selkä ja toki ne virheet, joiden takia ongelmia tuli. Seuraavan kerran sitten hyppäämään vasta ensi viikon torstaina! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comments ? c: