keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

64. Vähän lisää Silveriä

Sain Silverin sitten vielä maanantaiselle koulutunnille. Koko tunnin menimme oikeastaan salmiakkikuviolla ja kävimme laukkaamassa ympyrällä. Silver oli vähän hidas oikeastaan koko tunnin, mikä jäi kyllä vähän harmittamaan. Muuten meni ihan hyvin, Silver parani varsinkin loppua kohden. Aloitimme siis käynnissä kyseisellä salmiakkikuviolla (jokaisen sivun keskeltä aina toisen sivun keskelle), niin että asetimme aina suorilla urilla ulos. Vasemmassa kierroksessa se oli helpompaa, koska oikeassa kierroksessa poni painoi vasemmalle ja jäi kiinni ulko-ohjaan. Tämähn se syy oikeastaan olikin varmaan, miksi sen tuonne koulutunnille sain. Jos saisin sen koulutunnilla suoraksi, olisi se varmaan helpompaa esteilläkin.

006 007

Ravissa ratsastaminen oli paljon helpompaa, koska se on Silverille helpompi askellaji ja sen saa tasapainoisemmaksi siinä. Käännöksissä vähän jäi etupainoiseksi ja välillä muutenkin valahti lavoille, mutta tuli siellä hyviäkin osuuksia. Kävimme ravissakin molemmissa suunnissa salmiakkikuviolla, ja välikäyntien jälkeen otimme laukkaa ympyrällä. Laukassa taas jäi painamaan vasemmalle, enkä oikeastaan saanut sitä kunnolla korjatuksi, mutta muutne tuli kyllä ihan hyviä pätkiä. Laukkojen jälkeen menimme vielä salmiakkikuviolle ja teimme vähän väistöjä ravissa. Aluksi oli hieman hakemista ja se jälleen argh painoi vasemmalle, mutta onneksi sentään tässä sain sen korjattua kunnolla ja lopuksi tuli pari tosi hienoa väistöpätkää ja varsinkin vasempaan kierrokseen! :)

021
012 015 018 019

Tässä taaas tällänen tylsä tavallinen postaus... Nyt, kun on kesäloma ja mullakin sattuu olemaan aikaa, niin voisin tehdä jonkinlaisia erikoispostauksiakin. Oisko teillä jotain toiveita, ehdotuksia? :)

2 kommenttia:

  1. tee joku tallipäivä -postaus ? :D

    VastaaPoista
  2. kiva postaus ja kyl joku tallipäivä videopostaus olis kiva (:

    VastaaPoista

comments ? c: