perjantai 14. kesäkuuta 2013

65. Rainbows and ponies

Menin eilen estevalkassa Brunolla, koska Silver meni illan estetunnille ja me vuorotellaan Hanzin kanssa. En oikeastaan odottanut tunnista mitään erikoista, koska Bruno ei kuulu omiin lempiponeihini, mutta oli se tunti loppujen lopuksi ihan kiva, vaikka kuski sähläilikin... :D Verkasimme käynnissä itsenäisesti, menin itse ympyröitä, pysähdyksiä ja väistöjä. Ravissa menimme pienemmälle kuviolla ja harjoittelimme pitkää myötäystä (?). :D En oikeastaan tiedä, mikä tässä oli pointtina, koska emme kuitenkaan hyppää kovin isoja. Laukkasimme sitten vielä esteistunnassa jonkin aikaa. Sen jälkeen kävelimme hetken pitkin ohjin.

973684_559332880772639_87582769_n

Seuraava tehtävä oli laukata ympyrä parin esteen ympäri ja sen jälkeen "koko rata leikkaalla" pieni pysty. Ekalla kerralla tuli vähän juureen, koska Bruno jäi pohkeen taakse. Toisella kerralla vähän parempi hyppy, mutta oli silti hidas. Pääsimme sitten hyppäämään uutta sateenkaari-estettä! :D Kuva havainnollistaa paremmin, minkä näköinen este on. Itse en yhtään ihmetellyt, että Bruno hyppäsi hyvin sen (jos ei lasketa juureen tullutta askelta, joku johtui jälleen alitemposta), mutta kaikki muutkin hyppäsivät sen ilman kieltoja. Hyvä vaan toisaalta. :D Hypättiin se pariin kertaan ja jälleen toisella kerralla tuli vähän parempi hyppy.

IMG_0074

Siirryimme sarjatehtävään, jossa oli kavaletti - yksi laukka - kavaletti - kaksi laukkaa - okseri, joka tosin oli aluksi pysty. Kavalettiväli onnistui joka kerta hyvin, mutta viimeiseen väliin saatiin monet kerrat kolme askelta kahden sijaan. Argh, että ärsytti. Olin oikeastaan aika yllättynyt, koska Bruno on tunnetusti tallimme reippaimmasta päästä ainakin esteillä. Sain sitten loppujen lopuksi ajaa sitä kunnolla eteen, että onnistuttiin saada se kaksi askelta sinne väliin. Lopuksi tulimme vielä rataa, jota en nyt jaksa selostaa tässä, ei sitä kukaan kuitenkaan tajuaisi. :D

IMG_0077

IMG_0078
"Ääh, taas pieleen"
IMG_0080 IMG_0081

Eka este sujui hyvin, mutta mitäs ihmettä tapahtuikaan sitten toisella esteellä... Itselle tuli täydellinen blackout ja päätin sitten hypätä väärän esteen. Käänsin vain taitavasti jollekin esteelle, joka nyt sattui hyvin kohdalle osumaan ja tajusin esteen päällä, että toi sarjahan piti tulla jossain välissä, eikä sitä voisi väärästä suunnasta hypätä. Aloitin sitten kokonaan alusta ja tällä kertaa päästiin oikein. Koko rata oli oikeastaan tosi hyvä, kaikki ponnistuspaikat tuli kohdilleen ja askelmäärätkin olivat oikeat. Bruno oli oikeastaan ihan rauhallinen. Ihan kiva tunti kuitenkin, ensi viikolla taas Silverin selkään! :)

IMG_0083 979776_559332900772637_1701515536_n

5 kommenttia:

  1. käytkö enää caralla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kesällä olisi tarkoitus käydä pari kertaa, koska cara lähti nyt tuonne laitumelle ja siellä ei kuitenkaan "täysillä" voi treenata, joten en viitsi turhaan käydä siellä vain 'pyörimässä' :)

      Poista
  2. Ideana varmaankin se että sitten joskus kun siirrytään isommille esteille, on tekniikka hallussa ;)

    VastaaPoista

comments ? c: