maanantai 31. joulukuuta 2012

28. Vuoden viimeinen ratsastus

Tänään oli nyt sitten viimein se viimeinen ratsastus, joka oli tämä taluttajien tunti hevosilla. Sen tosiaan piti olla hevosilla, mutta itse sain kuitenkin Pinokkion. :D Olin viimeksi kyseisellä ponilla mennyt seuranmestaruuksissa, silloinkin tosin esteitä. Nyt meillä oli siis koulua ilman satulaa. (Tai sai mennä ilman satulaa ja totta kai mä menin!)

Tunti oli kiva, menimme alkuun paljon käyntiä, väistöä ja voltteja. Sen jälkeen siirtymisiä ravi-käynti ja sitten toiseen suuntaan sama juttu. Sen jälkeen laukannostoja, jotka suju tosi kivasti, omaan istuntaan pitäisi vaan kiinnittää enemmän huomiota. Toiseen kierrokseen vielä nostot ja vähän laukkaa, jonka jälkeen teimme väistöjä, jonka sisällä piti tehdä siirtyminen raviin. Oli tosi kiva tehtävä, tykkäsin. Pinokkio oli tosi kiva, ja sen askeleet <3 ! Loppukäyntien aikana menin sitten vielä naisten satulaan ja pitihän sitä tehdä maailman ympäri-matka. :'D Mutta kaikin puolin kiva tunti, tykkäsin! :)
ps. Tänään tulossa vielä postaus !

_full (1)
_full

5 kommenttia:

  1. vooi :)

    ps maailan ympräys-matka XD

    VastaaPoista
  2. mikä on taluttajien tunti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ku tuol lepuskis on alkeiskursseja ja minitunteja, jonne mennään aina taluttamaan (joko 1h tai ½h) ja siitä saa sitten 'talutuksia' ja kun on kerännyt 10 puolikasta/5 kokonaista yhteensä, saa taluttajien tunnin, joka on siis ilmanen tunti, joita järjestetään aina lomilla tms :) hyvä ku kysyit nii selventyy tää asia ! :D

      Poista
    2. aa no jos se oli hyvä kysymys nii paljastan et oon sara amandan koneelXDDD

      Poista

comments ? c: