maanantai 17. joulukuuta 2012

22. Estevalkka Silverillä (video)

Otsikosta huomasitte, pääsin nyt menemään siis Silverillä! Itselleni aikamoinen järkytys, en tätä olisi lainkaan odottanut, mutta kivaa oli senkin ponin selkään päästä. Tämä oli Leppävaarassa toinen kerta kun Silverillä hypätään, joten en tiennyt sen hyppytyylistä lainkaan, enkä ollut nähnyt sen edes laukkaavan. No jaa, sinne vaan kokeilemaan?

Aluksi oli toosi reipas, siirty raviin ihan pohkeen hipasusta enkä voinut pitää jalkaa lainkaan kiinni. Pidätteitä piti muutenkin tehdä ihan jatkuvasti, oli aika vahva suusta. Laukkaa ottaessa lähti viemään mua, mutta pysyttiin kuitenkin laukassa, vaikka oltiinkin lähellä. Laukkojen jälkeen alettiin menemään kavaletteja laukassa, jotka oli aika lailla mahdoton tehtävä. Väliin olisi pitänyt tulla yksi laukka askel, mutta eei, päätettiin mennä innarina. Silver vei mua ihan 100-0, sain kaksin käsin pidättää sitä raviin, volteilla tämä ongelma vähän parani. Loppujen lopuksi sain ihan kiitettävästi tehtyä tehtävän, vaikka vika kavaletti napattiinkin mukaan, hehheh...

Sen jälkeen tulimme ristikköä yksittäisenä, johtuen luultavasti Silveristä kun katsottiin, että miten se menee. Ei se jaksanut noin pientä estettä edes hypätä, vähän vain astui siitä yli. Sen jälkeen tulimme ihan pienen radan alun, sarja-pysty-pysty, joka sujui omasta mielestäni tosi hyvin! Sarja ei ollut kyllä ihan parhaimmistoa, esteet olivat niin pieniä, ettei Silver viitsinyt niiden yli hypätä. Yksittäispystyt sujui kuitenkin hyvin ja olisin voinut mennä paljon korkeampiakin.

Tulimme sarjan yksittäisenä vielä pari kertaa, tällä kerralla saimme laulaa. (Jep, älkää kysykö :D Se oikeasti rentouttaa ratsastajaa, kannattaa kokeilla!) Ekalla kerralla en viitsinyt laulaa, koska pelkäsin Silverin reaktiota ja sarja menikin aika kehnosti. Meinattiin mennä ohi, koska painoi ihan älyttömästi oikealle, mutta poni rohkeana kuitenkin hyppäsi! :) Toisella kerralla päätin kuitenkin laulaa, vähät siitä mitä poni sanoo, halusin sen kuitenkin tehdä! Tämä olikin positiivinen yllätys, Silver hyppäsi paljon paremmin ja tuli tosi hyvä hyppy ja hyvät naurut itselleni. Tällä tunnilla on niin kiva olla, meillä on tosi hyvä yhteishenki ja oli tosi hauskaa kuunnella muidenkin lauluja. :D

Kaikin puolin kiva tunti, koulupuolella Silver on tosi raaka, mutta esteitä hypätessä syttyy ja huomaa kuinka se on esteille luotu! Loppujen lopuksi olisin voinut mennä paljon isompia esteitä, Silverkin olisi tykännyt, mutta ehkä ekaksi kerraksi hyvä näin. Toivottavasti pääsen ponilla jatkamaan. (Seuraava estetunti vasta tammikuussa, höh)

8 kommenttia:

  1. oih kuvaukseni on niin vakaata ja upeaaaaa <3333 ihan tässä sydän pakahtuu

    VastaaPoista
  2. uu coool ;) just hyvin meni!

    ainoo vaan että: "Aluksi oli toosi reipas, siirty raviin ihan pohkeen hipasusta enkä voinut pitää jalkaa lainkaan kiinni"

    Reippail hepoil just pitää pitää jalka kiinni koska muuten kun antaa pohkeita, nii ne vasta lähteeki ku tulee sillee "yhtäkkii". mutjoo en kyl ite osaa ees mennä reippail mut mitä oon kuullu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiiän ihan tasan tarkkaan, mut toi päti ainoastaan ekoihin 5 minuuttiin ku se oli tosi herkkä jne, sen jälkeen en ees kiinnittäny huomiota toho :)

      Poista
    2. jooo kelasinki, jäi vaa häritisee :)

      Poista
    3. inkku *häiritsee

      Poista

comments ? c: