torstai 20. joulukuuta 2012

23. Suomipolle meininkiä

Koulu loppu tänään aikasin, jo kello 11 ja tallimme päivätunti on kello 12-13, ja äidilläni oli korvaustunti niin menin sitten korvaamaan sinne hänen toista tuntiaan. Menin siis Aapelilla, yhdellä tallimme suokeista. Olen tosiaan mennyt vain yhdellä hevosella, Londalla, joten tässä oli sitten seuraava. Aapeli oli tosi paljon erilainen kuin olin luullut. Se oli herkkä, vähän hätäilevä, mutta kuitenkin aika hidas pohkeelle. Aloitimme menemällä pysähdyksiä ja siirtymisiä, onnistui ihan ok, Aapeli tuntui alussa aika kivalta.

Menimme myös väistöjä, joissa heppa meni aika hätäileväksi ja painoi. Huomasin tunnin kuluessa, että Aapeli oli tosi vino ja se painoi ihan älyttömästi aina sisäpohkeelle. Olisin näin jälkeenpäin ajateltuna voinut vähän rajummin komentaa hevosta tästä, mutta minua oltiin varoiteltu sen herkkyydestä, niin siihen se sitten kai jäi. Väistöjen kanssa teimme loivaa kiemurauraa, jossa voltti keskelle. Taipui ihan kivasti, voltteja olisi voinut tehdä enemmänkin. Oikealle oli kuitenkin paljon vaikeampi. Laukannostoissa se oli ihan kiva, nosti laukat hyvin, mutta painoi jälleeen ihan kamalasti sisään. Käynnissä sain muutamia tosi kivoja pätkiä, ravia emme kovin paljon mennyt.

Jäimme sitten hetkeksi laukkaan, jossa en saanut kauheasti tuntumaa. Toiseen suuntaan menimme aika lailla samat jutut, vasen kierros oli noin sata kertaa helpompi ainakin itselleni. Tuli laukassakin pari ihan tosi kivaa pätkää, siitä olisi ollut kiva jatkaa. Vasta ihan lopussa oikeastaan tajusin, miten kyseisellä hevosella ratsastetaan ja olisi kiva mennä sillä vielä toinen tunti. Ehkä sitten joskus. :)

_MG_0229

ps. Eilen videoin erään erikoispostauksen, joka jossain vaiheessa tulossa mutta kiittäkää vain konetta ja kameraa, että ei suostunut lataamaan koneelle ♥

4 kommenttia:

  1. Mäki oon menny aapelilla joskus vähän aikaa sitten (?) ja en osaanu mennä sil oikeesti yhtään :D se oli ihan vino ja epätasapainoinen niiku mainitsitki tossa postauksessa ^^. Mutta kyllä seki on varmaan tosi kiva heppa jos osais ratsastaa :D

    Mut tää oli taas kiva postaus vaikka kuvia ei tunnista ollu. Sun postauksia on aina nii kiva lukee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama juttu, en osannu mennä mut ois varmaa kiva! :) ja kiitos paljon, tällasii kommenttei on tosi kiva lukee :) !!

      Poista

comments ? c: