keskiviikko 5. joulukuuta 2012

16. Jäätävää

Maanantaina oli siis estevalmennus, josta en ole kerennyt kirjoittamaan, ku ne jaksanut videoita lataa koneelle. Menin siis Spotilla, jolla olin mennyt ennen Iinestä. Menimme aluksi kavaletteja laukassa, sen jälkeen linjaa kavaletti-portti. Meni ihan ok, ei tullut kovinkaan hyviä hyppyjä. Sitten vielä ratana sama linja-pysty-vesimatto. Ei tälläkään kertaa tullut mitään superonnistumisia, Spot oli älyttömän laiska. Sama rata ja siihen perään vielä sarja, samaa rataa jatkettiin, vähän oikomista tuli, kun ei ollut pohkeen edessä. Toisella kerralla esteet korotettu 60cm [jes..] ja hahhah tuli niin etupainoisena, että ei päässyt venyttämään askelta ja sarjan b-osalle kielto. Säälittävää, tälle ei voi muuta kuin nauraa. :D Toisella kerralla kuitenkin ihan kevyesti yli.

Oli kokonaisuudessa aika tylsä tunti, ei mennyt niin hyvin kuin yleensä ja Spot oli aivan laiska, olisi sitä raippaa voinut käyttää vähän enemmänkin. Kieltokin täysin turha ja kaikki oikomiset tms. Seuraavassa valkassa menemme sitten jumppasarjoja, ja laulamme. Uskokaa tai älkää, näätte sitten. ;)

toi video kestää oikeesti vaan 1:17, mut rendeerasin sen vahingossa niin, että en katkassut musiikkia, joten mustaa koko loppuvideo !

3 kommenttia:

comments ? c: