sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kaksi luokkaa, kaksi ruusuketta

Lisäsin nyt nää kisakuvat tähän.

Tämän päivän tuloksiin voin totisesti olla tyytyväinen: 50-60cm luokassa voitto (tosin meitä oli IIb luokassa vaan muutama) ja 70-80cm luokassa toka sija (/10). Paljon oli odottelua, mutta nyt vihdoin kahdeksan tunnin jälkeen kotona.

Menin tallille aamulla jo yhdeksäksi (mikä oli ehkä pikkasen liian aikasin...) ja siellä odottelin päälle puolisen tuntia ennen kun hain Audan talliin. Sen jaloissa vasta olikin putsaamista! Tulihan siitä loppujen lopuksi ihan edustuskelpoinen, etujaloista paljastui jopa valkoiset ruununrajat, joiden olemassaolosta en edes tiennyt! :D Anyway, sitten vihdoin suojat jalkoihin ja suitset päähän, ennen kun traikku saapu. Lastauksessa kesti pikkasen kun kumpikaan hepoista ei oikein meinannut mennä sisään, mutta kyllähän ne sinne loppujen lopuksi sitten meni. Ja sitten vaan nokka kohti Luomaa!

IMG_7316

Kisapaikalla hepat ulos autosta ja kävelytettiin niitä jonku aikaa (= varmaan yli puoli tuntia..). Sitte jossain vaiheessa kun meiän luokka alko olla aluillaan nii noustiin selkään ja käveltiin Erican kanssa siellä edestakaisin sitä yhtä tietä. Aluksi Auda oli tosi jännittynyt ja vähän pomppi ja ravaili ja sillein, mutta onneksi rauhottui. Verkka oli siis ryhmissä, jonka jälkeen muut meni odottelemaan kentän ulkopuolelle toisten suoritusten ajaksi. Verkka meni ihan hyvin, Auda oli toki vähän pörheenä ja energiaa kyllä riitti, muttei kuitenkaan sinkoillut minnekään tms. Verkkahypyt suju ihan hyvin, vähän hyppäsi ilmavaralla, mutta parempi niin!

IMG_7361

Radasta sen verran, että Auda kyllä vei mua pikkasen, mut puhtaasti päästiin läpi, vaikka lähellä olikin yksi kielto. Kolmoselle tultiin tosiaan missä lie laukoissa ja sitte Auda oli menossa ohi, mutta mä päätin että et kyllä varmana mene ja tuloksena lähes pysähtyminen, ja sitte paikaltaan yli. Muutenkin tää rata oli ihan täyttä säheltämistä, laukat oli ristilaukkaa, väärää laukkaa, paikat nyt tuli miten sattuu ja siinä upottavassa pohjassa sudiittiin melko paljon. No, olihan nää sentään Audan ekat kisat, joten siihen nähden tamma oli kyllä ihan super!


Eilisten euroviisujen kunniaks vähän euroviisubiisejä ! :D

Kunniakierroksen jälkeen alkoikin oikeastaan lähes suoraan 70-80cm verkka. Kerkesin just ja just vähentämään vaatetta (tuli vähän kuuma ratsastaessa) ja sitten vaan takasin selkään ja verkkaan. Verkassa pääasiassa kävelin, otin kaks hyppyä pystylle (ekalla kerralla puomi tuli alas, mutta lähinnä sen takia että me molemmat oltiin vähän väsähtäneitä, mutta toka kerta hyvin) ja kaks hyppyä viuhkalle. Verkka sujuikin nopeasti, koska muutki otti pelkästään pari hyppyä. Mä lähin tästä verkkaryhmästä viimesenä, joten jouduin oottelemaan muiden ratojen ajan. Sitten vihdoin vaan radalle.


IMG_7268 IMG_7429 IMG_7431

Olin tässä luokassa tosi varovainen, menin mahd. rauhallisesti ja koitin parhaani mukaan välttää niitä upottavia nurkkia. Edellisesssä luokassa yks oli nimittäin levinnyt sinne kentälle, koska jalat oli liukunu siinä pohjalla. Kaiken kaikkiaan tähän rataan olin kuitenkin paljon tyytyväisempi, sillä se muistutti jo vähän semmosta normaalia siistiä ratsastusta ja tuli ainoastaan pari semmosta "kädet korviin ja menoksi!" -effektiä. Kakkosen ja kolmosen välissä otin vähän rajummalla kädellä kiinni, koska nimenomaan siihen kolmoselle se yksi oli kaatunut ja Auda siinä kohdassa meinas vähän lähteä menemään. Lopputulos meillä oli siis toinen sija. Hävittiin ekalle itse asiassa vaan yhdellä sekunnilla! :D

IMG_7432 IMG_7438 IMG_7442 IMG_7457

Kaiken kaikkiaan siis hyvin menneet kisat, kotiin kaksi mitalia (tuolta sai siis kaikki sijoittuneet mitalin) ja kaksi ruusuketta. Olisihan ne voineet paljon huonomminkin mennä! :D ;) Seuraavat kisat mulle onkin jo ens viikonloppuna kun vuorossa on semet ja Audan kanssa jatketaan jo heti sitä seuraavana viikonloppuna luultavasti! Mutta nyt sinnitellään vielä nää pari kouluviikkoa ja sitte onkin jo kesäloma!

IMG_7499

15 kommenttia:

  1. Oliks noi kisat rauhalan tallil? :)

    VastaaPoista
  2. Onko Auda joku sun vuokraponi? Hyppää tosi nätisti :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *vuokrahevonen :D ihan 163cm korkee, mut mä taidan vaa olla vähän iso .. :D ja joo niin hyppää!

      Poista
  3. Hahaa okei! :D Et sä nyt yli 160cm hepalle voi iso olla :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus ja onnee paljon ruusukkeista!! :)

    VastaaPoista
  5. Jee onnee, hienostihan meni molemmat radat! Auda hyppää tosi kivalla tyylillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jep, se on tosi hyvä esteheppa!

      Poista
  6. tunnistinki kisapaikan heti tosta kentästä hoho :D tosi hienosti meeette! audaki selvästi tajus homman idean tossa toisessa luokassa :)

    VastaaPoista

comments ? c: