tiistai 24. syyskuuta 2013

Muutoksia ulkoasussa ja pikainen ridapostaus

Tosiaan, innostuin taas tekemään uuden bannerin ja vähän muokkailemaan ulkoasua - mitäs pidätte?

Ja sitten siihen toiseen aiheeseen eli mulla oli tosiaan perjantaina tunti, jolle sain Jolly Jumperin. Tuli aikamoisena yllätyksenä, koska Jolly on hieman erikoisempi otus, enkä oikeastaan tiennyt siitä mitään. 
Jälleen kerran mun käsitys hevosesta muuttu täysin kun pääsin tuonne selkään - maasta käsin olin katellut, että onpa kivan herkän näköinen hevonen - mutta tosi asiassa se olikin yllättävän raskas (osasyynä ehkä mukana olleet gramaanit), eikä reagoinut pohkeeseenkaan kovin helposti. Raipan olin kuitenkin jättänyt kokonaan pois, joten piti saada sitä sitten herkistettyä pohkeelle enemmän.
IMG_0818
Tunnilla teimme aika samoja juttuja, kun viime perjantainakin - vastalaukan nostoja ja vähän ympyrällä pyörimistä. Käynnissä Jolly oli aluksi tosi jännittynyt, mutta loppua kohden se oli tosi kiva ratsastaa. Ravissa se oli paljon helpompi ratsastaa, kun mentiin harjoitusravia, kevyessä ravissa oma käsi heilui liikaa, enkä saanut istuttua hevosen ympärille. Ajoittain pystyin löysäämään gramaania ihan kunnolla, kun se alkoi pikkuhiljaa rentoutumaan.
IMG_0011
Vastalaukan nostot onnistu ihan niin hyvin kun olin kuvitellutkin - Jolly ennakoi nostoja tosi paljon ja lähti niihin oikein kunnon loikilla. Oli kyllä mukana pysymistä siinä! Omaksi onnekseni ihmetyksekseni sain kuitenkin nostettua ihan sen vastalaukan vaikka mukaan mahtuikin pari väärää ja välillä kerkesin jopa rentouttamaankin sitä, vaikka laukkapätkä oli tosiaan vaan puolet pitkästä sivusta.

Ihan kiva tunti, mutta Jolly ei kyllä nyt päässyt ihan mun lemppareiden joukkoon, vaikka niin olisinkin kuvitellut! :)

Kuvia tunnilta ei valitettavasti ole, joten nää on vaan jotain vanhoja, enkä itse siis edes ratsasta niissä. :(

4 kommenttia:

  1. kiva postaus ja hieno tää ulkoasu!! hassu jolly oisin kans kuvitellu sen iha erillaiseks :o

    VastaaPoista
  2. Ihana jolly! :3 Menit sil kyl tosi hyvin mitä näin siit tunnista!

    VastaaPoista

comments ? c: