sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla | Kattavampi postaus

Eilen laitoin enemmänkin kuvapainotteisen postauksen, mutta ajattelin tänään kertoa vähän paremmin. Pääsin kyydillä tuonne Stadionille ja olin perillä siinä jossain varttia vaille kymmenen. Odottelin sitten vielä Teresaa, jonka saapuessa jonotettiin sisään. Eka luokka oli just kerennyt alkamaan, mutta päästiin kuitenkin näkemään se melkein kokonaan ja vielä ihan hyviltä paikoiltakin. Tän luokan aikana taisin ottaa eniten kuvia, muuten pääsi vähän herpaantumaan keskittyminen, enkä loppupuolella jaksanut enää kuvata kovin paljoa. Ekan luokan jälkeen oli luvassa nopea maastoestekierros, jossa pari ratsukkoa tuli hyppäämään kentälle kasatut esteet. Hauskaltahan se maastoesteratsastus näyttää, mutta ei kuitenkaan innosta mua. :D 
IMG_0003 IMG_0008 IMG_0022 IMG_0041 IMG_0045 IMG_0088 IMG_0104 IMG_0110 IMG_0116 IMG_0123 IMG_0125
Lähettiin sitten sen jälkeen kiertelemään expoalueelle, ja käytiin veikkaamassa voittajaa päivän pääluokkaan. ;) Ostoksia ei tältä päivältä tarttunut ollenkaan mukaan, olinpas säästeliäällä päällä! Kyllä se vaikuttaa, kun itse ansaitsemat rahat on tilillä, ei sitä tee niin paljoa mieli tuhlailla. Kun sitä olisi muuhunkin säästettävä! Sieltä suunnattiin sitten katsomaan seuraava, eli Poni GP luokkaa. Tän luokan jälkeen oli vuorossa valjakkokisa, jota oli kyllä hauska katsoa! Eiliseltä kun jäi väliin koska etittiin ruokaa ja jonotettiin hesen kassalla.

IMG_0136 IMG_0137 IMG_0147 IMG_0151 IMG_0173 IMG_0195 IMG_0201 IMG_0212 IMG_0247 IMG_0261 IMG_0271
Tässä välissä olikin sitten hyvää aikaa ja kerettiin käydä Alepassa ostamassa vähän evästä. Tuolla Stadikalla oli harmittavasti aika kehno ruokavalikoima suurimmaksi osaksi, tai sitten järjettömän pitkät jonot. Seuraavana oli vuorossa vielä nopea lännenratsastusnäytös, joka ei ollut yhtä hieno, kun olisin kuvitellut. Olisin toivonut, että olisi ihan livenä nähnyt niitä hienoja äkkipysähdyksiä ynnä muuta, mutta ei tuolla nurmikentällä tietenkään olisi ollut turvallista. Viimeisenä oli vuorossa vielä päivän pääluokka, eli luokka, jonka rata oli mukautettu vuoden 1952 olympiradasta. Tässä vaiheessa oltiin löydetty jo Elli ja Ilona ja niitten kanssa pälätettiin vähän liian kovaa ja taisi tulla sanomistakin siinä alarivillä istuneelta herrasmieheltä. 
Sivusilmällä sain kuitenkin seurattuakin luokkaa ja mageelta näytti! Pientä lisäjännitystä toi se arvonta! Oma ehdokkaani luokan voittajaksi ei ollut kaukana - valitsin nimittäin Sebastian Nummisen, mutta toisella hevosellaan, jolla hän tuli sitten toiseksi, voittaen sillä toisella. En päässytkään arvontaan, haha. :D Palkintojen jakoon en enää kerennyt jäädä, koska täytyi kiirehtiä dösään, josta sitten kumminkin myöhästyin. En kuitenkaan jäänyt odottelemaan seuraavaa (joka olis tullu puolen tunnin kuluttua), vaan päätin lähteä seikkailemaan sieltä sitten random dösillä, koska kännykästä loppu akku, eikä reittiopas ollut enää käytössä... :D 
IMG_0286 IMG_0299 IMG_0315 IMG_0343 IMG_0345 IMG_0356 IMG_0380
Mahtava päivä oli taas ja bongailin lisää tuttuja tuolta! Ehdottomasti oli tämmönen pakko-kokea once in a lifetime juttu. :) Mitäs piditte tälläsestä pidemmästä postauksesta? Riittikö eilinen kuvapostaus, vai jaksoitteko lukea tänkin?
IMG_0384
Eilen ostetut hanskat Horzelta. Just sopivat mulle - tarpeeks halvat (3€) eikä haittaa jos kun katoaa :D

8 kommenttia:

comments ? c: