maanantai 29. heinäkuuta 2013

82. Silver reippaana

Tänään oli tosiaan viimeinen estevalmennus ennen noita kisoja, huihui. Oisihan se toki voinut paremminkin mennä, mutta päästiin onneksi kaikista esteistä yli ja kaikki puomit pysyi kannattimillaan! Itse en ollut ihan parhaimmillani, ja poni ensimmäistä kertaa sitten viime vuoden jälkeen kuskasi mua! Videolla ei välttämättä näytä niin pahalta, mutta tuntui selkään oikeasti tosi vahvalta. Jäin myös vahingossa vetämään vähän liikaa, joten toivotaan, ettei tällaista käy sitten sunnuntaina.

Menimme siis alkutunnista ympyrällä aluksi alkuverkat totta kai, ja sitten vähän lämmiteltiin puomeilla ja kavaleteilla laukassa. Päästiin hyppäämään aika nopeasti, vaikkain pieniä. Menimme pienet radan pätkät kolmisen kertaa, jokaisella kerralla aina vähän korotettuna. Hankaluuksia tuli tosiaan hallinnan kanssa, kun ei oikein mahtanut siirtyä raviin, kun tultiin kerran tai pari alas väärässä laukassa. Toivotaan siis, että tuntsareissa päästään alas oikeissa laukoissa, koska noista mun hienoista laukan vaihdoista lähtee kyllä tyylipisteitä. :D Nyt vaihtoi kuitenkin tosi hyvin laukat lähes jokaisen esteen jälkeen, olin tosi tyytyväinen. Pari kertaa kolahti, kun tultiin vähän huonoihin paikkoihin, mutta pääsääntöisesti ihan hyvin meni. :)

IMG_0018 IMG_0025 IMG_0033 IMG_0036 IMG_0049 IMG_0050 IMG_0052 IMG_0011

14 kommenttia:

  1. Kaveri sanoi et karolina meni tänään ekan tuntinsa mut se ei muistanu kuka sil meni nii tiieks sä kuka sil meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se ei ollu sen eka tunti, oli jo viime viikolla ke tunnilla. mutta siis ratsastajan nimi oli kia aaltonen :)

      Poista
  2. Milloin teidän (lepuskin edustajien) luokat alkaa siellä kisoissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiedä tarkkoja aikoja, ainoastaan koko kisojen alkamisajat.
      perjantaina alkaa luokat kahdeksalta
      lauantaina koululuokat alkaa kahdeksalta ja esteet kahdelta
      sunnuntaina yhdeksältä (jolloin siis eka luokka, jossa ite meen)

      Poista
  3. silppuri oli aika innokas :D mut hienoja olette ja tsemppii kisoihin vaik siellähän nähään ;) !

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus ja onnee kisoihin! :)

    VastaaPoista
  5. Miks meet este/kevyessäistunnassa? Esteradallahan pitäisi istua lähellä satulaa, varsinkin ennen esteitä. Tai no ehkä ridakouluponeilla on eri asia kun ne ei ole niin tarkkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeastaan esteradalla esteiden välissä käytetään este/kevyttä istuntaa. itelläni on jäänyt vaan jotenkin tavaksi tuo, yritän kyllä välillä istua lähemmäksi, mut mä jotenkin aina pomppaan tuolta ylös. pitkät jalat? en tiiä :D jään kans helposti ratsastamaan liikaa keskivartalolla, joten pysyn rennompana aina ku oon irti penkistä. ja silveriä/muitakaan nyt kellä oon menny ei tosiaan ole niin haitannut, joten en ole nyt siitä hankkitunut eroon. toki jos poni alkaa olla epävarma tms, istun lähemmäs satulaa, mutta nyt oon vaa menny noin :D

      Poista
    2. + näin pienillä esteillä nyt ei paljoakaa haittaa miten päin mä siellä istun :) toki muutan sitten tarvittaessa, jos tulee ajankohtaiseksi :)

      Poista

comments ? c: