lauantai 13. heinäkuuta 2013

75. Silppurin eka koulukisat

Okei. Kyllä mä sitten joskus näihin otsikoihin panostan... Nyt vaan ei oikein ole inspiraatiota. :D

Nämä oli siis Silverin ekat koulukisat, luokkana HeB:0. Lähdin koko kisojen viimeisenä, joten koko päivän mulla oli aika paljon luppoaikaa, vasta joskus meidän luokan alettua aloin laittamaan. Sitten kävelytin vähän aikaa maneesissa, jossa verkkakin pidettiin. Takakentällä pöllysi eilenkin niin paljon, että sinne olisi varmaan tukehtunut. Silver oli verkassa joka tapauksessa ihan kiva, kerrankin löytyi vähän eteenpäinpyrkimystä jopa ponilta itseltään! Muutenkin oli tosi pehmeä ja kiva ratsastaa. Ihan hyvillä mielin lähdin kentälle, vaikka takaraivossa koputtikin ajatus siitä, että se poni voisi muuttua kouluaitojen sisällä ihan mihin suuntaan vaan.

Eniten arvelin, että se hyytyisi ja niin siinä pikkasen kävikin. Radan sai kiertää kerran ennen alkuvihellystä, joten käytiin sitten katselemassa tuomaripäätyä, joka olikin melko hurja. Silver kyttäsi muutenkin jokaista kulmaa lähes koko radan ajan, mutta tuomari ei maininnut mitään ponin jännittyineisyydestä. Ehkä se poni ei vaan osaa näyttää jännittyneeltä, vaikka sitä olisikin. :D

Radalle mentiin kiemurrellen ja pysähdyksestä lähdettiin liikkeelle aika lailla mönkien. Keskiraveissa poni vaan kipitti eteenpäin, eikä venynyt. Voltit oli ok-muotoset, mutta pohje jäi. Semmosta aika tasasta toi rata oli, välillä tuli mielenkiintosia ohjasotteita ja vähän sai potkia välillä, että poni meni sinne minne pitikin. Peruutuksesta ei tullut yhtään mitään, se ei oikein tajunnut ideaa. Älkää siis ihmetelkö kauheita käsiä, kun aloin repimään sitä, että peruuttaisi edes jonkin verran. :D Viimeinen keskilaukka oli kaikkein paras osuus, ainoa, mikä olisi niin kuin mun normaalia koulurataa. Muut nyt oli vähän mitä sattuu, kunhan koitettiin päästä rata läpi. Tuntui selästä siis ihan kauheelta, videolta ei näytä niin pahalta, mutta kyllä se oli... :D

Pisteet oli 139, 55.6 % ja yv 38.5. Mun kaikkein huonoimmat prosentit ikinä, mutta ei kai sitä nyt voinut kauheasti odottaakaan. :D Oltiin 6/11, piste-eroja kaikkien välillä oli tosi vähän. Tuomari oli melko tiukka ja kommenttia tuli vaan muodosta ja "avuille tulemisesta". Mua ei oikeesti olisi voinut vähempää kiinnostaa miten päin toi poni menee, lähinnä vaan radan koitin selvitä loppuun. :) 
IMG_0384 IMG_0386 IMG_0413 IMG_0420 IMG_0438 IMG_0383 IMG_0462
IMG_0484 IMG_0506 IMG_0510 IMG_0475

7 kommenttia:

  1. söpö pinkkipaita mä siel XD mut hienosti menitte oot pro ♥

    VastaaPoista
  2. muuten meni aika mukavan näköisesti, mutta miksi asetat ulospäin lyhyillä sivuilla? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmä mitään tommosta ees huomannu. vahingossa ottanu liian isoja puolipidätteitä ulko-ohjalla ku silver pelkäs niitä aitoja ni koitin nyt vaa pitää sen siinä ettei kähe kiemurtelemaa :)

      Poista
    2. en siis yrittäny asettaa vaan koitin saada sen tonne kulmiin tuomaripäädyssä joita se kyttäsi

      Poista
  3. Oliks noi seura- vai aluekisat? :) Mut hienostihan te kuitenkin menitte ;)

    VastaaPoista

comments ? c: