torstai 11. heinäkuuta 2013

73. Viimeinen valmennus ennen kisoja

Luovia nää mun otsikot. Hmph. Ehkä ulkoasun muutoksen myötä tulee uudet tuulet myös postauksien kanssa? ;) Let's hope so!

Tänään oli siis viimeinen valmennus ennen huomisia kisoja, hui. Menin kyllä eri ponilla, Brunolla, koska Silverin toinen kisaaja oli samalla tunnilla ja sai sen tällä kertaa. Alkuverkattiin kevyesti käynnissä, ravissa ja laukassa. Bruno tuntu alkuun hieman hitaalta, mutta kivan pehmeältä ratsastaa suusta. Laukkaverkoissa mentiin kavaletin yli, joka oli toisessa päädyssä, ja sille tuli kivoja lähestymisiä. Sen jälkeen laukattiin ryhmissä molempiin päätyihin sijoitettujen kavalettien yli, jotka onnistu myös tosi hyvin! Brunokin innostu vähän enemmän.

Sen jälkeen tulimme pari hyppyä pystylle, johon ekalla kerralla vähän lähelle, mutta toka kerta paremmin. Sitten pari 'verkkahyppyä' vielä okserille toisella sivulla. Tälle tuli joka kerta ihan kivoja hyppyjä, vikalla kerralla onnistuttiin laskeutumaan vielä oikeassa laukassakin. :) Sitten tehtävänä olikin tulla vinona lähestymisenä kavaletti, joka oli kentän keskellä, ja jatkaa siitä sitten pysty - okseri-linjalle. Tulin sen kaksi kertaa putkeen, molemmat kerrat hyvin ja reippaassa tempossa, saatiin jopa kuusi askelta väliin, joka oli poneille tarkotettu seitsemällä. Innostuhan se viimein! :D

913060_523903114325187_1610171980_n

Sitten tultiin vielä viimestä linjaa, joka oli toisella sivulla. Ekalla kerralla, kun tultiin kanssa ekana se kavaletti, onnistu hyvin ja sulavasti, mutta tokalla kerralla kun tulin, laukka meni vaan hirveen rykiväksi ja viimeiseen väliin tuli vahingossa neljä askelta. Tulin sen putkeen samalla korkeudella, jolloin tuli paaljon paremmat askeleet ja hypyt. Vielä viimeisen kerran vähän isompana, hyppäsi yhtä kivasti, jee! :) Tällä kertaa oli kiva, kun pääsi hyppäämään paljon ja jopa vähän isompia, eikä Brunokaan tuntunut enää niin tylsältä. :D Saa sitten nähdä mitä huomisissa kisoissa käy, kun pääsen takaisin Silverin selkään..!

992238_523903134325185_132566588_n 1069029_523903167658515_331759247_n

6 kommenttia:

  1. Ihan sika näppärän näkönen toi Bruno, sairaan kiva laukka ja muutenki vaikuttaa makeelt! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep onhan se! :D vähän reipas ja kuskailee useimpia (ite oon jotenkin saanu sen aina laiskaks?!) mutta sitte ku päästään hyppäämään enemmän, nii toimii ku unelma :)

      Poista
  2. Ratsastat superhyvin, ja ihana toi Brunon laukka kun polkee tolleen kivasti :D Onnee kisoihin!

    VastaaPoista
  3. voihlevetti mäki haluun hyppää brunon tai jollai automaattihepal XD nomuthei kiva postaus ja tsemppii kisoihin :))!

    VastaaPoista

comments ? c: