perjantai 12. heinäkuuta 2013

74. Estekisat harmittaa...

No ihan otsikosta asti voitte jo päätellä, ettei tainnut nyt ihan putkeen mennä. Kaikissa aiemmissa kisoissa poni on aina kuskannut ratsastajia pitkin kenttää ja on ollut kuulemma todella vahva. Lähdin sitten siitä oletuksesta liikkeelle, mutta Silver päätti sitten yllättää mut ja olla laiska. Mä onnistun joten aina saamaan kaikki hevoset laiskoiksi... Mikä on? :D

Verkassa olin eka sillei "jes, tästä lähtee", kun se kyttäili vähän kaikkea ja oli muutenkin ihan wiiih. Pari verkkahyppyä otettiin ja onnistu tosi kivasti. :) Säästeltiin ponia, koska se joutu hyppäämään myöhemmin vielä toisen kasikympin. Luokkana oli siis rataesteet 80cm, tämän vuoden kesäkisat. Lähdin sitten tavoitteena saada mielellään puhdas rata. Eka este suju ihan hyvin ja mietin, että kyllähän tästä jotain voikin tulla.

Se sitten vähän hyyty, eikä lähtenytkään vetämään tuhatta ja sataa, joten joutui ajamaan eteen. Kakkosesteen hyppy oli hyvä, jos ei lasketa, että tultiin väärässä laukassa alas. Se olikin sitten suhteutettu ja tuli väärän laukan takia seitsemän askelta vähän juureen. Neloselle koitin sitten ratsastaa vielä eteen ja hyppy oli ihan ok. Vitosesteelle (joka oli sarja) jäi sitten ihan juureen ja vedettiin sarjaväliin kolme askelta kahden sijaan. Eiköhän se siitä toka osa sitten pudonnut! Jatkettiin linja loppuun ja mentiin sekin yhdellä askeleella liikaa, mutta puhtaasti yli kuitenkin. Siinä vaiheessa mun päässä vaan surisi ja mietin, että hitsi tässä meni sitten sekin toivo. Laukkasin ihan vaan pää tyhjänä eteen päin ja toivoin, ettei seuraava este tulisi pian, koska meni hetki muistaa, että mikähän se oli. Keksin kuitenkin viime hetkellä mihin mun piti kääntää ja tuli vähän hätänen tie just sille esteelle, jolle piti ratsastaa huolella. Mielenkiintonen hyppy tuli, mutta poni pelasti! ♥ Kasieste olikin sitten varmaan tämän radan parhaimmistoa. :D Olisihan sitä voinut herätä pikkasen aikasemmin...?

Samassa luokassa (meitä oli siis kahdeksan) tuli vaan kaksi puhdasta rataa, eli kai sitä voi ihan tyytyväinen olla. Kuitenkin odotuksiin verrattuna tuli vähän heikko suoritus, pari viikkoa enää tuonne mestaruuksiin... D: Ehkä tää nyt tästä sitten! Ainakin tiedän, mitä odottaa siellä. Huomenna vielä koulukisat Silverillä. Veikkaisin, että hyytyy kyllä radalle, mutta sitä odotellessa!

IMG_0352 IMG_0354 IMG_0370

2 kommenttia:

comments ? c: