keskiviikko 28. marraskuuta 2012

8. Iloisia kuulumisia ja palautumista

Kuten huomasitte, ei nyt ole mennyt ihan putkeen, mutta onneksi on tullut uusia ilon aiheita! Ei sillä, ettenkö vieläkin surisi Iineksen kohtaloa, mutta olen päättänyt jatkaa eteenpäin. Ensimmäinen asia: tallillemme tuli uusi poni, Silver-niminen kimo connemaraponi, korkeudeltaan lähes Iineksen mitoissa, 148cm. Kuten arvelinkin, minulle tarjottiin ponia hoitsuksi ja hyväksyin tarjouksen. Silveristä kuvia heti, kun niitä kerkeän ottamaan, mutta todella suloinen otus on kyseessä. Hoitopäivät pysyivät samoina, eli keskiviikko, perjantai ja lauantai. Silveristä enemmän kirjoitan, kunhan olen poniin kerennyt rauhassa tutustua. :)

Toinen ilonaihe oli eilispäivän tunti! Sain tunnille siis Fabiennen, jolla olen nyt muutaman tunnin putkeen mennyt. Alkutunnista oli vähän hakemista, ei oikein mikään mennyt kunnolla läpi. Yritin kovasti käynnissä ja ravissa saada apuja läpi, mutta kun ei niin ei. Teimme keskiympyrää niin, että sen sisällä osa teki pienempää ympyrää ja niitä sitten vaihdettiin lennosta. Tehtävä ei ehkä ihan onnistunut omalta kannaltani, mutta kuitenkin niin tai näin.

Teimme myös laukkatyöskentelyä näillä samaisilla ympyröillä, hmm, no parannettavaa löytyy. Lopputunnista alkoikin meno sujumaan jo paljon paremmin. Menimme harjoitusravia ja sitten pitkän sivun alusta sellainen ihme loiva lävistäjä lyhyelle sivulle ennen puoliväliä. (Ehkä joku tajus?) Diagonaalilla piti tehdä ravissa lisäys. Tässä vaiheessa Fabienne oli aivan älyttömän hyvin tuntumalla ja peräänannossa, jossa pysyikin koko lopputunnin. Sain tuntuman pidettyä myös lisäyksissä, koska välillä vahingossa olen heittänyt ohjan pois. Sain lisäyksistä kehuja, vaikka ne eivät mitään superräjähtäviä ollutkaan. Fabienne toimi kuin unelma!

Teimme ihan lopuksi vielä muutaman avon käynnissä ja ravissa, jossa itseltäni sattui ulkopuoli unohtumaan, mutta sekin sitten korjautui. Fabienne pysyi koko avojenkin ajan täysin rentona ja sain keskityttyä hyvin vähän rempsahtaneeseen istuntaani. Loppujen lopuksi avot onnistuivat ihan kivasti. Vähän eteen-alas, missä Fabienne ei venynyt kovin hyvin vaan huomasin sen väsähtäneen kun alkoi ohjaa tempomaan, pohkeen avulla korjautui. Oli ihan huipputunti, kerrankin koulutunti tuntui oikeasti onnistuneen! :)


IMG_2113 by rronski
2010, kehitystäkö?

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kateelline ? ;) oon kasvanu siit about 20+ cm ? XDDD jalat nykyää tuol polvis ...

      Poista
  2. silver on hölmö <3 annaveeraki joutuu työstää sitä mut onnee <3 ja tiiätkö keitä muita alkaa hoitaa sitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ronski (ei jaksa kirjautuu)30. marraskuuta 2012 klo 13.33

      totta kai 6-vuotiasta joutuu 'työstää'? :D ja samat ku mitä oli iineksellä, eli emilie ja elina

      Poista

comments ? c: